Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 34 m² bez realitkyČeskomoravská, Praha - Vysočany

Rezervováno
Českomoravská, Praha - VysočanyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěknou garsoniéru v moderním domě z r. 2005 s výtahem, cca 5 min od stanice metra, v blízkosti O2 areny. Klidné prostředí - okno je do dvora. Byt je plně zařízen nábytkem (sedačka, postel, menší obývací stěna, stolek) i spotřebiči (LCD TV, mikrovlnka, rychlovarná konvice, lednice, vysavač, pračka). Kuchyň je vybavena el. sporákem. V prostorné předsíni je velká vestavěná skříň. V koupelně je k dispozici vana a pračka. Podlahy jsou laminátové, v oknech hliníkové žaluzie, orientace na V. Parkování je možné u domu. K bytu náleží uzamykatelná sklepní kóje 3 m2. Byt je nekuřácký. V bytě lze zřídit velmi rychlý internet přes optický kabel (hradí nájemník). V BYTĚ NELZE ZŘÍDIT TRVALÉ BYDLIŠTĚ - JE KOLAUDOVÁN JAKO ATELIÉR. Bez domácích mazlíčků prosím. K dispozici od dubna. RK prosím nevolejte!!!

I offer one-room apartment for a longterm rent placed in a modern house built in 2005 with lift. 5 min from subway station Českomoravska (yellow line), right by the 02 arena. Quiet - window to courtyard. The apartment is fully furnished and equipped with all appliances (LCD TV, microwave, kettle, fridge, vacuum cleaner, wash machine). Kitchen is with an electric stove. Spacious hall with a large bulit-in cabinet. Bathroom with bathtube and wash machine. Laminate floor, aluminium sunblinds in windows, east orientation. Parking by the house. There is a lockable storage 3m2 in the basement. The apartment is non smoking only. No pets please. Fast Internet access available (for fee). Cannot be used for permanent residency address (legal restriction). Available from April.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu257621
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od3. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Libeň
🚶 206 m (2 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 553 m (3 min)
Obchod
🚶 144 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 662 m (8 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 246 m (3 min)
LékárnaIscare
🚶 398 m (5 min)
ŠkolaCOPTH
🚶 290 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 204 m (3 min)
SportovištěBig wall
🚶 828 m (10 min)
Hřiště
🚶 700 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.