Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Korunní, Praha - VinohradyVýtah
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce17 900 Kč


Velmi pěkný byt 2+kk k pronájmu (57 m2) ve třetím patře cihlového domu s výtahem. Byt je po krásné rekonstrukci, stejně tak jako celá budova. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě, velmi blízko centra. V okolí je mnoho restaurací, kaváren, divadel a obchodů. Byt se nabízí nezařízený. V bytě je nová kuchyňská linka vybavena lednicí, sklokeramickou deskou, troubou, myčkou a mikrovlnnou troubou. V koupelně je sprchový kout, toaleta a bidet. Je zde příprava na pračku, pračka však není součástí vybavení (po dohodě je možné pračku dokoupit). Internet v bytě je k dispozici. Ústřední topení. V místnostech jsou dřevěné podlahy. Byt se nachází 3 stanice od Náměstí Míru (linka A). Byt je volný ihned. Poplatky ve výši 3 600 Kč jsou pro 2 osoby a jsou kompletní včetně elektřiny.

Very nice 2+kk apartment for rent (57 m2) on the third floor of brick building with an elevator. Flat is after beautiful reconstruction as well as the building. The apartment is located in a desirable location, very close to the center. There are many restaurants, cafes, theaters and shops in vicinity. The apartment is unfurnished. There is new kitchen unit equipped with a fridge, hob, oven, dish washer and microwave oven. Bathroom is with shower, toilet and bidet. Washer is not in the flat, but there is full equipment for its installation. The washer could be bought after agreement. Internet is available. Central heating. There are wooden floors in the rooms. The flat is located three tram stations from Náměstí Míru (metro A). The apartment is available now. The utilities in amount of CZK 3,600 are for 2 people and there is electricity fee included.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu257898
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.