Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyU Zátiší, Praha - Hodkovičky

U Zátiší, Praha - HodkovičkyVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný světlý ateliér k bydlení, kompletně zařízený novým nábytkem se všemi spotřebiči, vhodný pro 1-2 osoby. Byt se nachází v bytovém domě z roku 2007, hned u lesa. Příjemné bydlení, klid, parkování před domem. Lokalita Hodkovičky, bus 106 a 121 na metro Budějovická, nebo 10minut pěšky Tram 3 a 17, 20 minut do centra. Blízko golf, ciklostezka kolem Vltavy. Pár metrů od bytu jsou 2 večerky, blízko Bila a obchodní centrum Nova Plaza .Kauce 12900 Kč

Appartement a louer complètement équipé, tout nouveau dans en endroit calme près du bois pour 1-2 personnes. En voiture jusque centre 15 min., en transport publique 20 minute. Dans les environs golf, centre commercial, piste de vélo.

Ofrezco nuevo apartamento completamente amueblado, en un lugar tranquilo cerca del bosque. Conviene para 1-2 personas. En las cercanias campo de golf, centro comercial Nueva Plaza, buena comunicacion para centro, en coche 15 minutos, tramvia 20 minutos.

Apartment for rent fully furnished, brand new in calm place near the wood for 1-2 people. To drive to center 15 min. By public transportation 20 minutes. What's Near golf, shopping center, bike trail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu259263
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.