Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyU Háje, Praha - Braník

U Háje, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk s garáží. Dvě obytné místnosti po 17 m, v jedné je umístěn vybavený kuchyňský kout. Nová koupelna s vanou. Toaleta samostatná. Prostorná předsíň + cca 1,7m velká komora / spíž. Celková výměra je kolem 56 m.

Plně k dispozici (v ceně) je jedna polovina dvojgaráže se samostatnými vraty. Televizní anténa, možnost zavedení pevné telefonní linky, možnost připojení k Internetu buď po kabelu nebo přes WiFi (WiFi je v ceně služeb už zahrnuto).

Byt je v rodinném domě v klidné čtvrti. Má zcela samostatný vchod, možnost po celý rok využívat zahradu včetně zahradního krbu.

Ve vybavení je kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, běžné vybavení koupelny s vanou, pračka, lednička.

V domě je k dispozici sauna.

Mám zájem o nájemníka na dobu 12 a více měsíců. Byt je čerstvě rekonstruován, ještě v něm po rekonstrukci nikdo nebydlel. V případě vlastní pračky a ledničky mohu nabídnout odpovídající slevu na nájemném.

Cosy unfurnished flat in a family house with an independent entrance and garage at the disposal. Up to 30 mins to the centre of Prague by public transport. Two rooms 17+17 sqm, bath with bathtube, kitchen part equiped with hotplate and fridge. WiFi Internet connection (can be rebuild to wired one), TV aerial with satelite dish as well, washmashine. Free use of the garden with barbecue corner at the disposal. Cats and small pets allowed (cat-flap builded in the main door).

Possible usage of sauna in the house.

Rent monthly: 11 500 CZK + utilities 2 000 CZK.

One year (and possible more) lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26426
Dispozice2+kk
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.