Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyRokycanova, Praha - Žižkov

Rokycanova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Volný od 15.4.2021, po dohode mozno drive. Plně vybavený byt (staci k nastehovani a komfortnimu bydleni pouze osobni veci) se nachází v historickém objektu z roku 1896 rekonstrovaném v roce 2003. Byt je naposledy rekonstruovan 2020, kompletne vymalovan 2021. Vzdálenost do centra Prahy je 10min. Byt se skládá z jednoho pokoje s kuchyňským koutem, místnosti s kotlem a pračkou (plynové vytápění s termostatem), koupelny s vanou i sprchovým koutem a šatny. Na podlaze jsou parkety. Byt je kompletně vybaven: pračka, myčka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, skleničky, talíře, nádobí, příbory, židle, postel včetně peřiny a povlečení, ručníky, barový pult, obrazy, květiny, závěsy a další dekorativní předměty. Internet - pevná linka- ADSL je k dispozici za 490kc mesicne. Byt má instalován alarm, bezpečnostní dveře a bezpečnostní fólie na oknech.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT!!!

Available from 1.3.2014, after an agreement possible earlier. Fully equiped flat is located in historical building dated 1896 reconstructed in 2003. Distance to centrum of Prague is 10minutes. The flat consists of one room with kitchen corner, room with boiler and washing mashine (the heating of the flat is powered by gas with termoregulation), bathroom with bath and shower and walk-in cloackroom. Floor is covered with wood. The flat is fully equiped: washing mashine, dishwasher, microwave oven, water boiler, glasses, plates, pans, cutlery, chairs, bed including bedsheets, towels, vacuum cleaner, pictures, flowers, curtains and other decorative items. TV is included. Internet is available and for free. Flat is also equipped with alarm, security doors and security folie on windows. For move in anything you need is only personal bellongings.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27047
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 135 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 375 m (4 min)
Obchodmnam mnam
🚶 74 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 363 m (4 min)
RestauraceU Dudáka
🚶 5 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 208 m (3 min)
Škola
🚶 143 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 179 m (2 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 459 m (6 min)
Hřiště
🚶 168 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.