Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyTřeboňská, Praha - Michle

Třeboňská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby4 492 Kč


Nabízím k dlouhodobému podnájmu hezký světlý byt 2+1, ve 3. patře klidného zděného bytového domu s výtahem, novou fasádou a novými vchodovými dveřmi s novým otvíracím dveřním systémem.

V bytě byla před třemi lety provedena rekonstrukce bytového jádra (nová koupelna s vanou, nové wc a nová kuchyň), nový rozvod elektřiny.

Dispozice a popis: z předsíně se vchází zvlášť do koupelny a zvlášť na WC, dále do obýváku, který je průchozí. Z obýváku se nalevo vchází do kuchyně s oknem a doprava do ložnice. V ložnici je koberec, na WC a v koupelně dlažba, v ostatních místnostech PVC. V kuchyni je tři roky stará kuchyňská linka a plynový sporák, v případě zájmu dva stoly a židle.

Dále je k dispozici sklep a společný balkón.

Lokalita

Jedná se o příjemnou lokalitu Prahy 4 –ulice Třeboňská č. 7 v docházkové vzdálenosti metra C Budějoviká a Kačerov (oboje cca 5min pěšky), v blízkosti domu (150 m) je autobusová zastávka. Dostupnost do centra je cca 10-15min MHD. Do 10 min autobusem plavecký stadion Podolí a Žluté lázně. Centrum doprava autem - velice dobrý a rychlý přístup na magistrálu i na Jižní spojku.

Lokalita se vyznačuje klidem a zároveň dobrou dopravní dostupností.

Služby v okolí: do 500m poliklinika, metro, nákupní centrum, Billa, Lidl a restaurace.

Asi 12 min chůzí (nebo jedna stanice autobusem) Kunratický les.

Neplatíte samozřejmě žádnou provizi.Vratná kauce pro 1-2 osoby: 13.000kč.

Cena za pronájem 8500,- Kč měsíčně + zálohy na služby 4492Kč + záloha na plyn 180kč + záloha na elektřinu 500kč – dle spotřeby). Celkem:13.672kč.

Volný dle dohody, nejdříve od 1.12. 2016, ale možno domluvit se i od ledna 2017. Současní nájemníci se chtějí stěhovat, takže byt uvolní rádi dle dohody.

Byt je momentálně rezervován - před podpisem smlouvy. V případě zájmu pište na email: byttrebonska@seznam.cz, ozvu se v případě, že by se byt uvolnil.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu281127
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.