Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby1 250 Kč


Nabízím k pronájmu mezonetový byt 3+kk, o celkové podlahové ploše 100m2, v šestém nadzemním podlaží činžovního domu s výtahem po kompletní rekonstrukci. V bytě je nová kuchyňská linka včetně všech spotřebičů jako sporák, trouba, lednice, mrazák, mikrovlná trouba a myčka. Na podlahách plovoucí podlaha. Kombinovaný kotel Junkers a etážové vytápění. V každém pokoji je klimatizace na dalkové ovládání. Byt má dvě koupelny. Koupelna v prvním podlaží je vybavena sprchovým koutem a WC. V podlaze je zabudované vyhřívání. Koupelna v druhém podlaží má masážní vanu a rovněž podlahové vytápění. Na žádost klienta je možno byt dovybavit podle jeho potřeb. Internet a kabelová TV. Cena nájemného 23.000 Kč + 1.250 Kč poplatky a zálohy na služby.

V případě zájmu o koupi cena : 6.950.000 Kč

I offer for rent luxury apartment 3 + kk, with a total floor area of 100m2, in a sixth floor apartment building with an elevator after a complete reconstruction. The apartment has new kitchen including all appliances such as stove, oven, fridge, freezer, microwave oven and dishwasher. On the floor floating floor. Combined boiler and Junkers Floor heating. Each room has air conditioning remote control. Apartment has two bathrooms. Bathroom on the first floor is equipped with shower and toilet. The floor is built-in heater. In the second floor bathroom has a whirlpool tub as well as floor heating. At the request of the client can be retrofitted according to his needs. Internet and cable TV. Price rent 23.000 CZK + 1250 CZK fees and deposit service charges.

If you are interested in buying price: CZK 6,950,000

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu30315
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.