Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyKonecchlumského, Praha - Břevnov

Konecchlumského, Praha - BřevnovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 3 m² • Terasa 50 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu byt Na Břevnově, zastávka tramvaje U Kaštanu je přímo před domem. Byt má dispozici 3+kk o podlahové ploše cca 75m2. Byt je po kompletní rekonstrukci a je možné jej užívat buď jako 2+1 s jednou ložnicí, obývákem a jídelnou s kuchyní nebo jako byt se 2 ložnicemi a spojeným obývákem, jídelnou a kuchyní. V bytě je dále velká předsíň, koupelna a oddělená toaleta. Plochy jednotlivých místností jsou: kuchyň 22,7m2, pokoj 15,7m2, ložnice 16,8m2, předsíň 9,2m2, koupelna 2,6m2, toaleta 1,3m2, technická místnost 1,1m2 a balkón 2,2m2

Celý byt je po kompletní rekonstrukci (nové rozvody, nové podlahy, výmalba, úplně nová koupelna a toaleta stejně tak i úplně nové plně vybavená kuchyň).

Jedná se o byt ve starém domě, který je také po kompletní rekonstrukci a v bytě jsou zachovány původní vysoké stropy, původní parkety atd. U jedné z ložnic je malý balkón do dvora.

V domě je dále volně přístupná střešní společná terasa s překrásným výhledem na Prahu s možností grilování a posezení. Dále je v domě v přízemí společná kolárna - kočárkárna a na půdě v domě přístupné výtahem je možné sušit prádlo. Půda je také po rekonstrukci a velká a čistá.

Parkování je možné před domem ve slepé uličce, kde většinou je místo, nebo vždy je místo nad domem v ulici 8. listopadu.

Direct owner offers to Na Břevnově apartment, U Kaštan tram stop is right in front of the house. The apartment has 3 + kk with a floor area of ​​approx 75m2. The apartment is after complete reconstruction and can be used either as a 2 +1 with one bedroom, living room and dining room with kitchen or as a 2 bedroom apartment with connected living room, dining room and kitchen. The apartment also has a large hall, a bathroom and a separate toilet.

The whole apartment is after complete reconstruction (new wiring, new floors, paint, completely new bathroom and toilet as well as completely new fully equipped kitchen).

This is an apartment in a sophisticated house, which is also after complete reconstruction and in the apartment are preserved original high ceilings, original parquet, etc. One of the bedrooms is a small balcony to the yard.

There is also a freely accessible rooftop terrace with a beautiful view of Prague with barbecue and seating. There is also a common bicycle room in the house on the ground floor - a carriage and the attic in the house by a lift. Soil is also after reconstruction and big and clean.

Parking is possible in front of the house in a blind alley, where there is usually a place, or there is always a place above the house in the street on 8 listopadu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536272
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 50 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kaštanu
🚶 98 m (1 min)
PoštaPraha 69
🚶 180 m (2 min)
ObchodPotraviny U Kaštanu
🚶 42 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 46 m (1 min)
RestauraceTandoor
🚶 7 m (0 min)
LékárnaLékárna U Kaštanu
🚶 139 m (2 min)
ŠkolaCesta k úspěchu
🚶 197 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 706 m (8 min)
SportovištěFitness
🚶 126 m (2 min)
Hřiště
🚶 266 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.