Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 97 m² bez realitkyZelenky-Hajského, Praha - Žižkov

Zelenky-Hajského, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 6 m²
Měsíční nájemné33 900 Kč

+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k pronájmu hezký a dispozičně zajímavý byt 4+kk po kompletní rekonstrukci o velikosti 97m2 v ulici Zelenky Hajskeho na Žižkově. Byt je umístěn v mezaninu s vlastním vchodem. Byt se nachází v prvorepublikovém zděném činž. domě, který je situován mezi parky Parukářka a Vítkov. Byt je plně vybaven. Byt má perfektní dispozice, tři samostatné neprůchozí pokoje, velká obytná kuchyně s novou kompletně vybavenou kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, vest.myčka, horkovzdušná trouba, mikrovl. trouba, sklokeramická varná deska – kombinace el.indukce a plynu). Koupelna s vanou, samostatné WC, prostorná hala, dvě komory (možno použít např.jako šatnu). V jedné z komor je umístěna pračka. Obývací pokoj s kuchyní a s jednou z ložnic jsou orientovány na jihozápad a mají výhled do klidné ulice, ostatní dvě ložnice jsou orientovány na severovýchod a mají výhled do dvora. V bytě jsou vysoké stropy, dřevěná okna, původní parketové podlahy ve všech pokojích a dlažba v koupelně, WC a v předsíni. K bytu náleží sklep a kočárkárna. Veškeré rozvody (el. i plyn) jsou nové, byt má vlastní plynový kotel. Je zde možnost pronajmutí garáže, které jsou ve dvoře, případně i dočasné parkování ve dvoře. Veškerá vybavenost v místě (několik MŠ a ZŠ, gymnázia, dětská hřiště, drobné obchody, lékárny, kavárny a restaurace, supermarket Lidl a Tesco Express. V pěším dosahu centra Prahy, výborná dostupnost na MHD. Bus 100m (10 min. na Náměstí Republiky) a tram zastávka Biskupcova 300m k nedalekému metru A,B,C (či 10min. tram na Václavské nám.). Byt je vhodný jak pro mladé lidi/studenty, tak i pro rodinu s dětmi.

Cena nájmu je 33900 CZK měsíčně, poplatky 1000CZK/os + plyn, elektřina (převod na nájemníka). Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu308726
Dispozice4+kk
Dostupné od2. 1. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 6 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBiskupcova
🚶 152 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚶 687 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 156 m (2 min)
BankamBank
🚶 121 m (1 min)
RestauracePizza Franci
🚶 164 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 275 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 368 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Paleček o.p.s.
🚶 377 m (5 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 322 m (4 min)
Hřiště
🚶 365 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.