Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Rezervováno
Hnězdenská, Praha - TrojaMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce45 900 Kč


Moderní byt 2+kk, 48m2, v 12. n.p. zděného oběktu Trojský vrch s výtahem. Orientace na jih. Lodžie 5 m2 s výhledem na Prahu. Vestavěná kuchyně s moderními spotřebiči Bosch a Whirlpool - sporák se sklo-keramickou deskou, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, chladnička. V předsíni dvě vestavěné skříne. Obývací pokoj se vstupem do lodžie. Jedna oddělená ložnice s vestavěnou skříní. Koupelna s toaletou a vanou. Pro nekuřáky bez domácích zvířat. Kvalitní materiály a zpracování - dřevěná podlaha parket dub, plastová okna. Sklep. Telefon, internet, kabelová TV. Garážové stání je zahrnuto v ceně nájmu. Dům je střežen bezpečnostní službou 24h denně. Velmi hezká a praktická lokalita - Bohnice - Troja. Veškerá občanská vybavenost v místě. Školka a škola 2 min. chůze. Nákupní komplex Centrum Krakov přímo za domem. Poliklinika, pošta. Mnoho zeleně, v těsné blízkosti ZOO a botanická zahrada Troja, Aquacentrum Šutka. Adresa bytu: Hnězdenská, Praha 8. Cena pronájmu je za měsíc + záloha na poplatky (elektřinu hradí nájemce přímo dodavateli). Vratná kauce: 3 nájmy. Byt je volný od 1.8.2022. Prohlídka možná.

A modern flat 2+kk, 48 m2, 11th floor, project Trojsky vrch with elevator. Southern orientation of the rooms. Enclosed balcony 5 m2 with a view of the city. Integrated kitchen with modern equipment Bosch and Whirlpool - glass-ceramic cooker, oven, hood, microwave, dishwasher, fridge. Entrance room with a wardrobe. Living room with entrance to enclosed balcony. One separated bedroom with a wardrobe. Bathroom with toilet and bath. For non-smokers without animals. High quality of materials - wooden floor, plastic windows. Telephone, internet, cable TV. Cellar. Garage parking space included in rental. Security service in the house 24 hrs a day. Very nice and practical location of - Bohnice - Troja district. A location with all public services provided. School two min. walk. New shopping facility Centrum Krakov in the street. Health center, post office. Green area near ZOO and botanic garden Troja, Aquacentrum Šutka. Address: Hnezdenska, Prague 8. The rent is per month + advance payment for services (the tenant pays electricity directly to the supplier). Deposit: 3 x rent. Available as of 01-08-2022. Do not hesitate to arrange a visit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu312370
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží12
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrakov
🚶 189 m (2 min)
PoštaPraha 81
🚶 239 m (3 min)
ObchodJečmínek
🚶 233 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 173 m (2 min)
Restaurace
🚶 173 m (2 min)
Lékárna
🚶 260 m (3 min)
Škola1. Střední ScioŠkola
🚶 605 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 795 m (10 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 889 m (3 min)
Hřiště
🚶 301 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.