Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyLotyšská, Praha - Bubeneč

Lotyšská, Praha - BubenečMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 220 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu pěkný světlý byt o velikosti 35,5 m2 ve 2. patře cihlového bytového domu v Praze Bubenči. Byt je průběžně udržovaný, dispozičně 1+1, předsíň a zázemí, viz plánek. Dispozice je velmi dobrá a byt působí prostorně. K bytu náleží uzamykatelný sklep.

V bytě je kuchyňská linka včetně spotřebičů (el. trouba, plyn. varná deska, lednice) a pračka.

K dispozici dvě velké vestavěné skříně v předsíni, odvětraná komora v kuchyni – díky kterým v bytě v podstatě nejsou potřeba další skříně zabírající obytnou plochu. Dřevěná euro okna, orientace na východ do ulice Terronská. Byt je v současnosti vybaven nábytkem minulého nájemce, který lze po dohodě přenechat či za příznivou cenu odkoupit (kromě postele). Pro názornost přikládám foto jak s tak bez nábytku.

Byt se nachází ve vynikající klidné lokalitě ve vzdálenosti ca 5 min chůze od metra Dejvická. Kompletní obč. vybavenost, zeleň, před vchodem do domu park, hřiště na volejbal/fotbal a dětské hřiště. Byt je vhodný pro max. 2 osoby.

Nájemné činí 17.000,- Kč + zálohy na vodu, teplo a služby. Odpovídající výše záloh je 2220,-

Elektřina bude převedena na nájemce. V domě je k dispozici internet od UPC/Vodafone.

Požaduji kauci ve výši 2 měsíčních nájmů, preferovaná délka nájmu min. 1 rok. Byt je k dispozici od 25.9.2023. První kolo prohlídek se bude konat v pátek 22.9.2023 od 17:00.

Nabízím solidní a přímé jednání. V případě zájmu prosím napiště základní informace o Vás a předpokládánou dobu nájmu. Děkuji.

I offer a beautiful flat for rent. The flat of 35,5 sqm is situated on the 2nd floor of an apartment building in Prague 6 - Bubenec - top residential area.

The kitchen includes an electric oven, gas cooktop, fridge, and washing machine. The flat also has a lockable cellar in the basement.

The house is situated in a requested peaceful locality, only 5 5-minute walk to the metro station Dejvicka - line A(Green Line). Just next to the house, there is a nice park with a playground.

The flat went through a complete reconstruction in 2014. There are two rooms (a kitchen and a bedroom), a bathroom, a restroom, and an entrance hall as you can see in the attached floorplan. The flat is very bright and airy. In the entrance hall, there are two big built-in wardrobes and there is built-in storage in the kitchen. The flat is oriented to the East. It has new wooden windows.

The rent is 17,000 CZK plus a deposit payment for water, heating, and other services in the house (2220 CZK). Electricity usage will be paid for by the lessee.

A deposit of 2 months' rent is required. Long-term rent is preferred (min 1 year).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu326694
Dispozice1+1
Dostupné od25. 9. 2023
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Sklep 2 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDLotyšská
🚶 110 m (1 min)
PoštaPraha 6
🚶 721 m (9 min)
ObchodNápoje Potraviny
🚶 118 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 151 m (2 min)
RestauraceU Pětníka
🚶 18 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 123 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
🚶 341 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 198 m (2 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 398 m (5 min)
Hřiště
🚶 33 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.