Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyNa harfě, Praha - Vysočany

Na harfě, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Exkluzivně nabízíme světlý byt v novostavbě v dispozici 2+kk o celkové ploše 52m², s balkonkem a garážovým stáním ve třetím nadzemním podlaží ze sedmi, s výtahem. Celková cena včetně poplatků a garážového stání činí 14.500 Kč! Byt má v pokoji plovoucí podlahu,(předokenní rolety), v předsíni a koupelně pak dlažbu.V koupelně se nachází sprchový kout,nová pračka,výtopný žebřík.Toaleta je oddělna. Součástí vybavení je zakázková kuchyňská linka s lednicí a elektrickým sporákem,byt je kompletně vybaven. Je zde i možnost připojení na počítačovou síť s internetem. Plocha bytu je velmi dobře řešena, každá část je dostatečně prostorná. Byt s malým balkonkem je orientován na západ. K bytu náleží garážové stání v objektu, umístěné přímo před vstupem k výtahu. K dispozici je též soukromá zahrada domu. Cena je včetně poplatků a garážového stání!! Byt je zcela nový, jedná se druhý pronájem!V místě je veškerá občanská vybavenost, skvělé spojení do centra, Sazka aréna 3 minuty pěšky! Martep@centrum.cz,zašlu fotky.773 245 111,604 87 13 60

New and fully furnished high standard apartment 2+kk(52m2) in Prague 9 with new kitchen in residential area of Libeň for 11 500kč plus service charge 3.000Kč. The apartment is offered for long term rent (at least one year). The apartment is situated on the third floor near to bus stop Sazka Arena, 3 min. by bus from the B subway station Vysočanská, 10 min. by bus from subway stations B (Českomoravská) with very good traffic accessibility and excellent civic amenities. The apartment is west oriented with big French windows; it is pleasantly bright and warm the whole year. Well proportioned open plan modern kitchen is completely equipped with appliances furthermore the apartment is equipped with washing machine, folding couch and bed in the bedroom (160cm x 200cm). Well sized living room and bedroom floors are covered with laminate parquet; entrance hall, bathroom and toilet are covered with tiles.Almost window in the apartment is louvered. The apartment has central heating and with separated temperature adjustment in each room.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32767
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha52
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.