Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyNovodvorská, Praha - Braník

Novodvorská, Praha - BraníkČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+1 o velikosti cca. 27m2 v 3. patře panelového domu. Po rekonstrukci upraven na 1 + kk. Nekuřácký byt. Orientace JZ. Dům je zateplen, plastová okna, nový výtah. Po kompletní rekonstrukci v roce 2014. Nová koupelna, nová kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, digestoř, osvětlení, žaluzie, myčka, velká lednička s mrazákem. Nová zrcadlová skříň. Podlaha vinyl. Prostorná komora vedle bytu. V koupelně sprchový kout a wc. Přípojka na pračku s pračkou ve skříni. Byt je pronajímán bez tohoto vybavení: stůl, postel, televize, rádio, židle. Klidná lokalita s výbornou dopravní dostupností - autobus na metro Kačerov jezdí ve špičce každých 7 min. Přímo u domu nákupní centrum Novodvorská Plaza a les. Bezproblémové parkování před domem. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo dvě osoby hledající lokalitu s výborným spojením MHD, dobrým parkováním, hezkým okolím i s veškerou občanskou vybaveností v nejbližším okolí. Nájemné 11.500 Kč za měsíc plus poplatky 1. 800 Kč za měsíc. Kauce 23. 000 Kč. Neplatíte provizi RK. Byt vhodný pro studenty i cizince, páry. Vhodné pro dlouhodobý pronájem. Volné ihned. RK nevolat.

Dodatečné dokumenty před uzavřením smlouvy:

- Předložit aktuální čistý výpisu z rejstříku trestů

- Předložit aktuální čistý výpis z registru dlužníků

- Potvrzení trvání zaměstnaneckého poměru od zaměstnavatele včetně pracovní pozice.

FLAT VISITS AVAILABLE NOW. Beautiful apartment 1 +1 with approx. 27 square meters on the third floor of a block of flats for rent. After complete reconstruction adjusted to 1 + kk. Non-smoking apartment. Orientation to southwest. The block of flat is insulated, has double-glazed windows and new lift. The flat is after complete renovation in 2014. New bathroom, new kitchen, cooker with ceramic hob, microwave, cooker hood, lights, blinds, dishwasher, large fridge freezer. The new mirror cabinet. Vinyl flooring. Spacious storage room next to the apartment. The bathroom has a shower and a toilet. Connection for washing machine and washing machine in the build closet. The apartment is rented without this equipment: table, bed, TV, radio, chairs, internet connection. Quiet location with excellent transport links - bus to metro Kačerov runs in the peak of every 7 minutes. Next is Shopping Centre Novodvorska Plaza and forest. Free parking next to the block of flat. The apartment is suitable for individuals or two people looking for a location with excellent access to public transport, good parking, and nice environment with all amenities in neighborhood. Rent 11. 500 CZK monthly plus additional fee of 1. 800 CZK monthly. Deposit 23. 000 CZK. You do not need to pay a commission to estate agent. Apartment is suitable for students and foreigners,couples. Suitable for long term rent. Available immediately. Estate agents please do not contact me.

Additional documents required before signing the contract:

- Actual blank confirmation from Criminal Record Registry

- Actual blank confirmation from Central Register of Debtors

- Actual confirmation of employment inc. position in the company

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu328381
Dispozice1+kk
Dostupné od22. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha27
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.