Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyItalská , Praha - Vinohrady

Italská , Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt v ulici Italská nedaleko Nám. Míru a Václavského náměsí. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s výtahem. Má tři samostatné neprůchozí pokoje, dvě komory, kuchyň a koupelnu s WC. Pokoje jsou vybaveny základním nábytkem. Kuchyně plně vybavena všemi spotřebiči a masivním jidelním stolem. V koupelně vana, WC a bidet. Ideální bydlení pro mladé lidi kteří pracují nebo studují. V domě je připojení na internet formou Wi-Fi. Cena nájmu 21.000. Poplatky zalohove na osobu 1.000. Poznámka: v bytě bydlely čtyři osoby.

Offer to rent a spacious apartment in Italska street near Náměstí Míru and Wenceslas square. The apartment is located on the 2nd floor brick building with an elevator. Has three separate rooms, two chambers, a kitchen and a bathroom with toilet. Rooms are equipped with basic furniture. Kitchen fully equipped with all appliances and a massive dining table. In the bathroom tub, toilet and bidet. Ideal residence for young people who work or study. The house is connected to the Internet through Wi-Fi. Price rent 21,000.

Fees per person pre-1000. Note: lived in an apartment four people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32879
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.