Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Prostorný, tichý byt v klidné a zelené lokalitě, ve vilové čtvrti Hřebenky, v novostavbě s výbornou dostupností do centra, 5min na M Anděl. V okolí plavecký bazén, nákupní centrum Nový Smíchov, fitness, parky, veškerá infrastruktura. Parkování přímo před domem na parkovišti, kt. patří k domu. Výhled do zahrady, která je přístupná pouze rezidentům domu. Byt je vybavený - dvoupostel, šatní skříň a skříňky, jídelní stůl se židlemi, konf. stolek, sofa, křeslo, knihovny, noční stolek, lednice, pračka, digestoř, varná konvice, základní nádobí, základní domácí potřeby. Pouze nekuřákům. Volné od 12/09, prohlídky možno již nyní.

Superbly located within a striking development, this fantastic two bedroomed flat enjoys exceptionally well presented living accommodation. The property comprises hall, living room with stylish open-plan kitchen, large bedroom, bathroom with shower corner and storage room. The view of all rooms is to a private garden open to the property residents.

Na Hřebenkách Street offers a great and quiet location, close to the city centre situated among several beautiful parks, within a walking distance there are shops, fitness centres, swimming pool, bars and restaurants. For the property residents there is a private parking-site in front of the building.

The nearest underground station Anděl (5 mins). There are also several trams and busses within a very short walking distance.

The flat is furnished (washing machine, kitchen furniture, fridge, dining table, sofa, armchair, coffee table, bookcases, wardrobe, double bed, nighttables, bathroom cabinet, etc.). The property has a cable TV connection. We kindly prefer non-smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36002
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.