Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyNeklanova, Praha - Vyšehrad

Neklanova, Praha - VyšehradVybaveno
Měsíční nájemné900 Kč


Rádi Vám nabídneme apartmány s hotelovými službami ke krátkodobému pronájmu. Apartmány jsou situované v prestižní čtvrti, několik minut chůze do centra města, nedaleko Národní kulturní památky Vyšehrad, která je zapsána v seznamu UNESCO.

Součastí apartmánů je kuchyň se všemi náležitostmi, jako lednice, sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnka. Pračka je k dispozici. Součástí všech apartmánů jsou plně vybavené koupelny, které nabízí pohodlnou vanu nebo sprchový kout, WC a umyvadlo. V apartmánech je dostatek úložných prostor, skříň na oděvy a jídelní stůl. K dispozici je Wi-Fi připojení k internetu, televize se satelitem nebo kabelová televize je samozřejmostí.

Ceny zahrnují dvě osoby. Maximální kapacita apartmánů je 4-8 osob. Celková cena zahrnuje úklid jednou týdně.

Pro zájemce nabízíme i další hotelové služby:

• kontinentální snídaně

• jídelní a nápojový servis

• prohlídka města

• recepce 24 hodin.

Cena za 2 osoby od 36 EUR / noc !!!

www.cheap-accommodation-prague.cz

www.cheap-accommodation-prague.cz

Our newly refurbished apartments are located in an authentic Czech neighbourhood just 10 minutes walk from the city centre, and 2 minutes walk from the outstanding UNESCO listed monument in Vysehrad. The apartments offer all the benefits of a comfortable hotel, with the additional freedom to invite friends for a drink, cook oven-baked meals and wash your own clothes.

Each apartment has a fully equipped kitchen with a fridge, oven, kettle and microwave. The modern bathrooms include large, comfortable bath-tubs or shower, toilets and washbowls. The flats provide adequate storage space, large wardrobes and a pleasant dining area. It is also possible to log on to the WiFi connection or enjoy satellite TV on a large flat-screen.

The price is for 2 people. Each apartment is suitable for 2 - 4 persons; however you can rent the adjacent apartment, therefore it is possible to put up a group of 8 people together. The price also includes a weekly cleaning service. For those who are interested, it is also possible to order full continental breakfasts, 24h food and drinks delivery and city tours. The reception is also open 24h per day for your convenience.

PRICE FROM 36 EUR per night /2 persons!!!

www.cheap-accommodation-prague.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36154
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha40
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.