Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyMezi Domky, Praha - Žižkov

Mezi Domky, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím Vám nový moderní, slunný byt 2+kk, 60 m2, ktery se nachází v přízemí. Nový čistý dům, klidná ulice. Nova moderní kuchyňská linka s pračkou, lednicí, věstavěnou troubou, sklokeramickou varnou deskou a digestoří s vývodem ven. V ložnici je postel (2x2) a 2 velké skříně. K bytu patří velka zahrada a garážové stání. Internet (wi-fi), domácí linka. V místě bydliště je veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody, restaurace, pošta, fitness centrum. Pronajem je 22.000 CZK včetně všech poplatků. Bez zvířátek, pro nekuřáky. Velmi dobrá nabídka pro rodinu. Přímo majitel, RK nevolat. Spěchá.

New, clean, bright, furnished 2-bedroom apartment with in a beautiful residence “V Zahradkah”, Prague 3. The aparment is 60 sqm, 2 rooms, big private garden and a garage. Fully equipped kitchen with microwave, dishwasher, washing machine, dishes. Completely furnished bedroom with a huge amazing bed and 2 big closets, telephone, Internet (wi-fi) There are also 2 cellars. Great location, very close to shops, restaurans, bars, beautiful pak, gym in the same building, post office, school, pharmacy. Close to the tram/bus stations; trams # 16,9,1, bus # 133. Very quiet neighbourhood. The rent is 22.000 including all the bills. Available immediately. No pets, no smokers; great offer for a family.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36174
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.