Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyKozlovská, Praha - Dejvice

Kozlovská, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné29 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízím byt o dispozičním řešení 4+1, který se nachází v prvním patře rodinné prvorepublikové vily. Vybavení bytu ve fullu - kompletně vybavený byt domácími spotřebiči a nábytkem (internet samozřejmě také). Byt má mimo jiné také balkon a možnost využití vzorově udržované zahrady pro setkání s přáteli nebo odpočinek. Jedná se o prestižní lokalitu Prahy 6 - Hanspaluka, která nabízí zázemí pro rodiče s dětmi studující školy na mezinárodní úrovni. Parkovací stání je před domem a dostupnost hromadné dopravy zajišťuje stanice metra C Dejvická která je vzdálena cca 5 min. chůze od domu. Byt je volný k nastěhování. Cena nájmu za měsíc činní 30.000 Kč + 5.000 Kč zálohy na služby, dohromady CELKEM 35.000 Kč ZA MĚSÍC. Prosím Vás a doporučuji osobní prohlídky hlásit den předem na emailu: pronajimatel_praha7@volny.cz. Budu se těšit na brzké setkání.

I offer an apartment layout of the 4 rooms + kitchen. Which is located on the first floor of the First Republic family villa. Amenities in full - completely equipped apartment home appliances and furniture (internet course). Apartment has a balcony, inter alia, and the possibility of using exemplary maintained garden to meet friends or relax. It is a prestigious location of Prague 6 - Hanspaluka, which offers facilities for parents with children studying at schools internationally. Parking spaces are in front and the availability of public transport provided by C Dejvická metro station which is located about 5 min. walk from the house. Apartment is free to move. Price rent per month employed 30.000 CZK + 5000 CZK advance payment for services, together TOTAL 35,000 per month. Beg you recommend a personal inspection report the day before the e-mail: pronajimatel_praha7@volny.cz. I will look forward to an early meeting.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36819
Dispozice4+1
Podlaží1
Plocha120
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.