Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyPrušánecká, Praha - Zličín

Rezervováno
Prušánecká, Praha - ZličínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


BEZ PROVIZI!

Nabízíme jen k dlouhodobému pronájmu pro rodinu byt 3+kk s 2 balk. a vlastním garážovým stáním přímo v objektu v novostavbě v Praze 5, Zličín. Byt disponuje moderní prostornou koupelnou s vanou, ústředním i podlahovým topením, krásnou kuchyňskou linkou( s indukčni deskou, vest. troubou, lednici a mikrovl. troubou a digestorem) s jídelním koutkem, chodbou s velkou vestavěnou skříní, plovoucí podlahou/dlažbou. Byt je orientovaný na jih a sever. V místě je základní škola, mateřská škola, sportovní areál a pošta. Komplex je vybudován u výjezdu na Karlovy Vary a spojce na Plzeň/Rozvadov, u velkého obchodně-zábavního centra Metropole Zličín s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem. Dále se v blízkosti nacházejí IKEA, AVION, Globus, SIKO, Hornbach, Baumax. Pronajmu pouze nekuřákům, bez zvířat. Cena je 15,000+4,000 včetne internetu + elekt.( cena poplatků je uvedena za 3 osoby a výši je možné změnit dle aktuální spotřeby a počtu osob po celkovém vyúčtování). Jsou požadovány dvě kauce ve výši dvou měsíčních nájmů vč. poplatků. Volný od 1.03

Apartment for long-term rent.

Big nice apartment with 2 bedrooms is situated on the 4th and 5th floor in a new building with lift a closed parking place in garage . The apartment is unfurnished! It offers to use entrance hall with wardrobe, living room with fully equipped kitchen, 2 bedrooms, bathroom and toilet, 2 balkons.

Few steps from metro Zlicin and bus station, Metropole, AVION park, Globus a other civic amenities. There are also available school, preschool, post office, sport areal and a lot of children playgrounds.

Price rent include 15,000,- for rent plus 4,000,- for utilities incl. internet + electricity(this sum could be corrected after receiving invoices from communal services once a year). Renter will be aware for payment of garantee fee in the amount of 2 month payment including payment for utilities. No any commission. If you have any question please don't hesitate to contact us. FREE from 01.03

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu388128
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha91
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.