Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyDačického, Praha - Nusle

Dačického, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Jde o byt 1+kk na Pražského povstání 35,4 m2 s velkým pokojem s kuchyňským koutem a velkou předsíní, velkou koupelnou a odděleným WC. Byt se nachází v posledním 9. patře atypického skeletového domu z počátku 90. let s volným výhledem na Kavčí hory. Byt je zařízený nábytkem, většinou IKEA, včetně sporáku, mikrovlnky a ledničky: letiště, stůl, židle, skříně, knihovny, regály. K bytu patří i sklep. Hned u vchodu do domu je kolárna. Dům je v klidné ulici asi 100 metrů od stanice metra, takže 5 minut metrem C na Václavské nám. a kousek k cyklostezce kolem Vltavy. Nájem je 8.000. Poplatky a energie jsou cca 2.000. Internet včetně domácí wifi sítě je zařízený za 200 Kč/měs.

PROSÍME REALITNÍ KANCELÁŘE, ABY NÁM NEVOVALY A NEPSALY. O VAŠE SLUŽBY NEMÁME ZÁJEM!!!

This is a large studio nearby the Pražského povstání metro station with a layout of 35,4 square metres with a spatious room, a kitchenette, and an equally large hall, a large bathroom and a separate toilet room. The flat is on the last and 9th floor of an unusually designed block of flats from the early 1990s; it overlooks the Kavčí hory quarter. The flat is well furnished, mostly from IKEA and the equipment includes a refrigerator,a cooker and a microwave. There are at your disposal: a double bed, a table, chairs, wardrobes, bookcases and bookshelves, rows of shelves. There is a cellar at the basement also to your disposal and there is a bike store in the doorway. The block of flats is situated in a quiet street, 100 metres from the metro station, which means it will only take you 5 minutes to get to the Wenceslas Square and it is also only a short distance from the bicycle trail along the Vltava river. The rent is 8,000. The bills are 2,000. The Internet connection including a home wifi costs 200 CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39557
Dispozice1+kk
Podlaží9
Plocha35
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.