Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyRoháčova , Praha - Žižkov

Rezervováno
Roháčova , Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu byt 1+kk, 30m2 na Žizkově, půdní vestavba ve zrekonstruovaném domě s výtahem. Je kompletně vkusně a prakticky vybavený, kuch. linka se sklokeramickou deskou, multifunkční troubou, lednicí, digestoří, prostorné skříně, postel, křeslo, komoda. Koupelna se sprchovým koutem, pračkou. WC dohromady s koupelnou. V koupelně a na chodbě jsou světlé obklady, dvěře jsou designové, dřevěné. Byt má bezpečnostní dveře, plastová okna, dřevěnou masivní podlahu, vestavněná stropní světla. V koupelně je elektrický kotel na topení a ohřev vody, s termostatem, na kterém lze programovat topení. Okna jsou do dvora. Je to velice tichý byt. K dispozici od 15.8.2018. Poplatky zahrnují náklady na elektřinu a připojení na internet. Vratná kauce 15000Kč. Parkování na ulici, v těsném dosahu linky MHD, výborná dostupnost do centra.

Flat for rent in a brick building after complete reconstruction, 30 m2, 5th floor with elevator, room with kitchen and bathroom, fully furnished in a modern way, refrigerator, microwave owen, laundry machine, wooden floor. Very quiet place. Available from August 15th 2018. Internet connection is available. Deposit 15000CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39687
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.