Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyJeremiášova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Jeremiášova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu byt 2+kk o rozloze 58 m² v novostavbě z roků 2010, Praha 5 – Lužiny. Nadstandardní, moderní byt situován v 5. patře domu s výtahem v 5 minutách chůze od metra Lužiny. Prostorný byt je zařízen kvalitním nábytkem na míru a skládá se z obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem (vestavená myčka, lednice, nádobí, utěrky atd.), ložnice se skříněmi a posteli (matrace, polštáře, peřina, saténové povlečení, žehlička), koupelny s vanou a pračkou. Masivní dřevěná podlaha v pokojích, keramická dlažba v koupelně a předsíni. V obývacím pokoji je klimatizace. K bytu náleží prostorný (6 m2) balkon, na balkonových dveřích jsou sítě proti hmyzu. Moznost využiti sklepu a kočárkáren v suterénu domu. Garážové stání je v ceně pronájmu. V domě 24 hodin recepce. Skvělá dopravní dostupnost, 16 minut metrem na Můstek. Přímo u domu autobusová zastávka Malá ohrada. 5 minut pěší chůzi do přírodní rezervace Prokopské údolí. Pronájem včetně poplatků a internetu 18 500 Kč. Kauce 20 000 Kč. K nastěhování od 1.12.2016.

Direct owner offers a modern high standard apartment 2+kk+balcony, in area of 58 sqm, for rent. The apartment is located on the 5th floor with an elevator in a new building from 2010 in Prague 5, only 5 minutes walking to the metro Lužiny. This spacious fully furnished apartment consists of living room with fully equipped kitchen (built-in dishwasher, refrigerator, dishes, towels etc.), bedroom with wardrobe and bed (mattress, pillows, duvet, satin bed linens, iron), bathroom with bathtub and washing machine. Solid wood flooring in rooms, ceramic tiles in the bathroom and hallway. The living room has air conditioning, mosquito net on the balcony doors.

There is 1 parking place in the building. Possibility to use a pram room cellar in the basement. Reception in the building 24h service. Excellent transport links, 16 minutes by subway to the Můstek metro station. Bus stop Mala Ohrada is just next to the building. 5-minute walk to the nature reserve Prokopské údolí. 18 500 Kc included utilities and internet. Available from the 1st December.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu401750
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.