Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyNademlejnská, Praha - Hloubětín

Nademlejnská, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby5 200 Kč
+ Vratná kauce20 500 Kč


Od 1. května 2019 nabízím k dlouhodobému pronájmu na západ směrovaný byt 2KK o rozloze 49m2 s rozlehlým balkonem (9,5m2 orientovaným do zeleně), který se nachází v 1. patře novostavby rezidentního projektu Kejřúv park I, ulice Nademlejnská 1063/2. (Kolaudace projektu proběhla v roce 2012)

Byt je v osobním vlastnictví, plně vybavený vyjma televize a obývací stěny. Ideální pro sportovně založený pár, či jednotlivce, milovníky přírody, sportovního vyžití a bezpečí v jednom. Projekt Kejřův park I i Kejřúv park II, který sousedí, je zcela oplocen a je 24h hlídán security službou. Do projektu se vchází či přijíždí skrz vrátnici, k využití je vlastní beachvolejbalové, ping-pongové, minigolfové i dětské hřiště a kinosál, které jsou pro vlastníky/ nájemníky k využití zdarma. Cyklostezka k využití pro cyklisty, běžce a bruslaře je přímo před domem, stejně tak Eagle fitness.

Nejbližší MHD spoj: tramvajové zastávky Starý Hloubětín a Nademlejnská. Metro Hloubětín 10 min pěšky.

Byt tvoří kuchyň s obývakem, zvlášť ložnice, koupelna s wc a chodbu. Možnost využítí sklepních prostor. Kuchyň je zařízena kuchyňskou linkou, úspornými spotřebiči značky Bosch (lednice, myčka 60cm, trouba, indukční deska), k dispozici je varná konvice. V prostoru obývacího pokoje je stůl, dvě židle, rozkládací gauč a knihovna. Ložnice je vybavena postelí 180x200, skříněmi na oblečení, koupelna je vybavena pračkou se sušičkou značky LG, zabudovanou skříní nad pračkou, zrcadlem, umyvadlem, wc. V chodbě jsou dvě velké skříně na míru na kabáty+police na uložení bot a dalších věcí.

Celková cena 20500,- včetně poplatků (poplatky obsahují 3000,- správa domu, security služba, teplá+studená voda, 1000,- elektřina, 200,- internet, 1000,- parkovací místo v garáži v objektu Kejřův park I., dům D)

Kauce při nástupu do nájmu 1x 20500,-.

Volejte Pešout Martin: PO-NE 9- 20:00, mob: 603 568 756 , email: pesout.martin@seznam.cz

Prosím jen vážní zájemci, nevolat realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu405505
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.