Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyBratří Dohalských, Praha - Vysočany

Bratří Dohalských, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 200 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu pěkný slunný byt 1+kk, Z orientace, 4. NP v novostavbě bytového domu Rokytka II přímo u stanice metra Vysočanská. Byt má předsíň se šatními skříněmi, koupelnu s vanou, WC a pračkou, pokoj s francouzským balkonem a kuchyňský kout vybavený lednicí, skokeramickou varnou deskou a digestoří. V bytě je plovoucí podlaha.Byt je čerstvě vymalovaný a má nově instalované žaluzie. K bytu náleží sklep v 1. PP za uzamykatelnými dveřmi. V okolí veškerá občanská vybavenost,nákupní centrum Fénix, metro B - stanice Vysočanská a tram přímo u domu.

Nice sunny apartment 1+kk, western view, on the 5th floor of a brand new house Rokytka II located next to the metro station Vysočanská. The apartment consists of an entrance hall with a wardrobe, bathromm with a bath, W.C. and a washing machine, main room with a French balcony and kitchen corner equipped with a refrigerator and a hob. Wooden parquets on the floor. The aparment is newly painted and has new Venetian blinds. There is a cellar available with the aparment on the 1st undergroud floor. There are shops and the shopping galerry Fénix in the neighbourhood. The metro line B and tram stations are next to the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu41388
Dispozice1+kk
Podlaží4
Plocha42
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.