Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 74 m² bez realitkyNa Mlejnku, Praha - Braník

Na Mlejnku, Praha - Braník
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Dovoluji si nabídnout ke krátkodobému ronájmu (minimálně 6 měsíců, možno i déle, byt je totiž nabízen k prodeji) byt I. kategorie 2+1/L (+ sklep) o velikosti 74m2 v

2. patře cihlového domu s výtahem v klidné lokalitě Prahy 4 - Braníku. Byt je v dobrém stavu,

nezařízený. Byt se nachází ve vzdáleností cca. 250 m od řeky Vltavy na jejím pravém břehu mimo zátopové pásmo v atraktivní a klidné městské části Braník v ul. Na Mlejnku, která poskytuje dostatek parkovacích ploch před domem a veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti (školka, škola, pošta, supermarket, lékaři ad.). Bohaté volnočasové aktivity – cyklostezka, fitness, Žluté lázně, plavecký bazén Podolí, veslování, Branické divadlo. Zastávka Bus + Tram ve vzdálenosti cca. 200 m, dostupnost metra a centra Prahy do 15 min. Lokalita nabízí výborné napojení na Pražský okruh a Jižní spojku. Zálohy za služby a fond oprav ve výši 4.825,- Kč+ elektřina. V případě jakéhokoliv dotazu či prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu419757
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.