Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Družstva Ideál, Praha - Nusle

U Družstva Ideál, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce18 500 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2 + kk ve 3.patře činžovního domu v klidné lokalitě u parku Jezerka a zároveň v dosahu nákupního centra Arkády-Pankrác v ulici U Družstva Ideál č. 6 .

Jedná se o byt o celkové výměře 45 m2 s obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným varnou deskou, el.troubou, lednicí a myčkou, jídelním stolem, s koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, a ložnicí. V bytě je pračka a komora. Další úložné prostory nabízejí skříně ve vstupní chodbě, ložnici a ve sníženém podhledu vstupní chodby. Prádlo lze věšet i na uzamykatelném společném balkóně. Topení je plynové, etážové, kotel slouží zároveň k přípravě teplé vody.

Dům je cihlový z konce 20.tých let, udržovaný (družstevní výstaba), na podlahách místností bytu je vinyl, popř. plovoucí podlaha (vstup) a dlažba (koupelna).

Měsíční nájemné 16.000,- Kč (nejsme plátce DPH – přímo od majitele) + zúčtovatelné poplatky za služby 2.500,-. Kauce je ve výši jednoměsíční platby.

Byt je k dispozici k pronájmu okamžitě.

V okolí je v dochozí vzdálenosti veškerá občanská vybavenost - restaurace a obchody všeho druhu, banky, kanceláře a úřady, hobby market, divadlo atd.

Jedinečná poloha a dostupnost automobilem z hlavní pražské magistrály z dálnice D1 od Brna nebo městskou dopravou: zastávka metra trasy C – Pankrác.

We offer furnished apartment to rent in a quiet location nearby Jezerka park - in leafy street U Družstva Ideál 6.

The flat (45 m2) is located on the 3rd floor and consists of living with kitchen corner equipped with cooktop, owen, refrigerator and dishwasher, bathroom with shower corner , basin, wc and bedroom. There is also a wash mashine and a storage room. Another storage space you find in bedroom and hall wardrobes, and reduced height at the hall.

The house itself is from the late twentieth, maintained, the floor within the apartment is coated with vinyl and floating floor (hall) . The heating/hot water is gaz based unit only for the apartment space.

The apartment is available immediately.

Rent is 16.000 CZK (per month, directly from the owner, no extra fees), plus bills 2.500,- CZK . One month payment deposit.

Public amenities in the neighbourhood, all within walking distance (shopping mall, restaurants, banks and offices, hobby market, theatre ...)

Direct car access from the D1 highway , by public transport „C“ subway( Pankrác).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu421988
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.