Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyDružstevní, Praha - Nusle

Družstevní, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmeme zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 64 m2. Byt se nachází ve 4.NP cihlového domu v Praze 4 - Nusle, k dispozici je výtah.

Součástí bytu je ložnice situovaná na SZ - bez vybavení. Další místností je obývací pokoj rovněž bez vybavení - průchozí do kuch.koutu vybaveného moderní kuchyní se spotřebiči - digestoř, varná deska, trouba. V předsíni jsou umístěny vestavěné skříně. Koupelna s vanou a umyv. je vybavena pračkou, WC je samostatné. Poslední místností je komora - špajz s policemi. Dále je zde balkon orientovaný na JV.

V blízkém okolí se nacházejí veškeré služby a obchody, banky, restaurace, park Jezerka s dětským hřištěm, MŠ, ZŠ, poliklinika. Zastávka tram č.14 a 11 je 2 min od domu, bus 124, 139 a 188 cca 5 min, Václavské náměstí 15 min tramvají.

Nastěhování je možné od 1.2., smlouva se uzavírá na jeden rok s možností prodloužení. V domě je centrální vytápění a ohřev TUV. Poplatky ve výši 3.300,-Kč obsahují zálohy na: S,T voda, topení, odvoz KO, úklid a osv.spol.prostor, výtah, spotř.el.energie v bytě. Je zde možnost internetového připojení. Nájem činí 13.900,-Kč. Byt je vhodný pro prac.pár bez domácích zvířátek.

Vratná kauce ve výši 20 tis.Kč je splatná při podpisu smlouvy. V odpovědi se, prosím, krátce představte. Kontakt pouze pro přímé zájemce: amart1@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu422575
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.