Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyU Kříže, Praha - Jinonice

Rezervováno
U Kříže, Praha - JinoniceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby2 990 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


R E Z E R V A C E (pro RB & LB)

K dlouhodobému pronájmu nabízím komfortní bydlení v bytě 2+kk o rozloze 37 m2 čisté bytové plochy, v oblíbeném areálu U kříže na Praze 5 – Jinonice, hned u stanice metra (B) Jinonice.

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je po právě dokončené KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI. Nové okna (trojskla), nové vstupní dveře s velmi vysokou bezpečnostní kategorie 4+, nová kuchyň, velký sprchový kout, v celém bytě podlahové topení, bohatě dimenzované osvětlení.

Byt je světlý a dispozičně velmi dobře řešený. Ze společné chodby domu se přes bezpečnostní dveře vchází do bytu na chodbu s dostatečným místem pro úložné prostory. Z chodby je vstup přímo do koupelny s WC. V koupelně je velký sprchový kout (120 x 90 cm) s posuvnými dveřmi a zabudovaným úložným prostorem, velké zrcadlo s osvětlením nad umyvadlem s úložným prostorem, další úložný prostor nabízí vysoká nástěnná skříňka, místo je i pro velkou pračku a samostatnou sušičku. Ohřev teplé vody zajišťuje vlastní elektrický bojler. Příjemné je i doplňkové jemné/orientační noční osvětlení koupelny a chodby.

Z chodby je dále vstup do obývacího pokoje s velkým kuchyňským koutem. Jako vše v bytě, kuchyň je úplně nová a zahrnuje velký dřez, baterii s vytažitelnou hlavicí, velkou zabudovanou chladničku a mrazák, troubu, indukční varnou desku, velkou myčku, digestoř i zabudovanou mikrovlnku. Kuchyňský nábytek je prostorný i díky druhé řadě horních skříněk, které jsou až po strop. Výška stropu je nadstandardních 275 cm. Osvětlení pracovní desky je ve dvou samostatně ovladatelných řadách LED.

V bytě je i příprava internetových zásuvek (pro ty, co v rámci bytu dávají přednost drátovému připojení před WiFi). V domě je k dispozici UPC (rychlý kabelový internet a TV), není součástí nájmu.

Samozřejmostí je výtah. Přímo u domu je velké parkoviště.

Vstupní dveře do bytového domu jsou samo-zamykací (na elektrický čip nebo standardní klíč).

V domě je k dispozici společná zamykatelná kolárna-kočárkárna se stojany na kola. Pravidelný úklid společných prostor zajišťuje uklízečka. Chodba domu je příjemně odhlučněná díky kobercové povrchové úpravě těchto společných prostor.

Byt je aktuálně nezařízený. Možno případně dozařídit nábytkem za podmínek dle dohody (například pračka a sušička, skříň na chodbu, gauč, postel…).

V okolí domu je množství zeleně, v příjemné docházkové vzdálenosti se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí – skvělé místo pro běh, kolo nebo vycházky, dále například přírodní památka Vidoule. Přímo u domu jsou k dispozici hned dvě večerky, v přímém okolí pak fitness centrum, zubní ordinace, praktický lékař, základní škola, školka a dětské hřiště, Fakulta sociálních věd UK. V lehké pěší dostupnosti pak potraviny BILLA a PENNY, několik restaurací, atd. Zastávka metra (B) Jinonice je pěšky do 3 minut.

Smlouva na dodávku elektrické energie přímo na nájemníka.

Byt je k dispozici okamžitě.

Vratná kauce 40 tisíc Kč.

For long-term rent I offer comfortable living in a 2 + kk apartment of 37 m2 of net living space, in the popular area U kříže in Prague 5 - Jinonice, right next to the metro (B) Jinonice.

The apartment is located on the 2nd floor and has just been COMPLETELY RENOVATED. New windows (triple glass), new entrance door with a very high security category 4+, new kitchen, large shower, underfloor heating throughout the apartment, ample lighting.

The apartment is full of light and very well laid out. The apartment is entered through a security door into a hallway with good space for storage. From the hallway there is an entrance directly to the bathroom with toilet. The bathroom has a large shower (120 x 90 cm) with sliding doors and built-in storage space, a large mirror with lighting above the sink with storage space, additional storage space is offered by a high wall cabinet, there is also space for a large washing machine and a separate dryer. Hot water is heated by own electric boiler. The complementary soft night lighting in the bathroom and hallway is also pleasant.

From the hallway there is also an entrance to the living room with a large kitchenette. Like everything in the apartment, the kitchen is brand new and includes a large sink, mixer tap with pull-out head, large built-in fridge and freezer, oven, induction hob, large dishwasher, and built-in microwave. The kitchen furniture is also extra spacious thanks to the second row of upper cabinets which are up to the ceiling. The ceiling height is an above-standard 275 cm.

There is also a preparation of internet sockets (for those who prefer wired connection rather than WiFi within the apartment). UPC (fast cable internet and TV) is available in the building, not included in the rent.

There is an elevator with no obstacle to overcome and/or height difference from the street to the apartment or to the underground garage (garage not included). There is a large parking lot right next to the building.

The house has a shared lockable bike room with bike racks. Regular cleaning of the common areas is provided by a cleaning lady. The hallway of the house is pleasantly soundproofed thanks to the carpeted finish.

The apartment is currently unfurnished. It can be furnished with furniture on terms to be agreed (e.g. washing machine and dryer, wardrobe for the hallway, couch, bed...).

There is a lot of greenery around the house, in a pleasant walking distance there is a nature reserve Prokopské údolí - a great place for running, cycling or walking, as well as, for example, Vidoule. Right next to the house there are grocery stores, in the immediate vicinity there is a fitness center, dental office, general practitioner, primary school, kindergarten and playground, Faculty of Social Sciences UK. In easy walking distance then grocery BILLA, several restaurants, etc. Metro stop (B) Jinonice is within 3 minutes on foot.

Contract for electricity supply directly to the tenant.

The apartment is available immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833729
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDJinonice
🚶 119 m (1 min)
Pošta
🚶 435 m (5 min)
ObchodPanos
🚶 344 m (4 min)
BankamBank
🚶 537 m (6 min)
RestauraceTurnovská pivnice
🚶 462 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 443 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚶 393 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 688 m (8 min)
SportovištěSK Motorlet
🚘 2 611 m (6 min)
Hřiště
🚶 412 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.