Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Bořivojova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


REZERVOVÁNO

Nabízím k pronájmu byt v těsné blízkosti centra - zast. tram 5, 9, 15, 26 Lipanská za rohem (byt je ale přitom v klidné ulici). VŠE jednu zastávku tram, hlavní nádraží a metro C dvě zastávky tram, metro A Jiřího z Poděbrad 8 min chůze. Přesná adresa Bořivojova 47.

Ideální dispozice dvou neprůchozích pokojů, z nichž obývací část s kuchyňským koutem je ta větší. Dále byt sestává z předsíně, komory, samostatného WC a koupelny se sprchovým koutem (viz plánek). Byly zachovány originální dřevěné podlahy.

Byt je velmi slunný díky dobré poloze a novým špaletovým oknům. Byt je plně vybavený vč. spotřebičů - pračka, lednice, mikrovlnka atd. Lokální plynové topení (wawky). Je možno pronajmout včetně nábytku i bez (porovnej foto).

Historický dům z konce 19. století prošel rekonstrukcí, má nový výtah.

Nízké poplatky za elektřinu - noční proud. Internet od UPC.

RESERVED

I offer to rent an apartment near the center - tram stop 5, 9, 15, 26 Lipanská around the corner (the apartment is still in a quiet street). University of Economics one stop, main station and metro C two stops, metro A Jiriho z Podebrad 8 min walk. Address Bořivojova 47.

The ideal layout of two impassable rooms, the living area with the kitchenette being the larger. The apartment also consists of a hall, a chamber, a separate toilet and a bathroom with a shower (see plan). 3rd floor. Original wooden flooring.

The apartment is very sunny due to its good location and new windows. The apartment is fully equipped incl. appliances - washing machine, fridge, microwave, etc. Local gas heating. It can be rented out even without furniture (compare photos). Deposit CZK 40 thousand.

The historic house from the late 19th century has been partly renovated and has a new lift.

Low energy consumption. Internet connection by UPC.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434146
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.