Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyNa Petynce, Praha - Střešovice

Na Petynce, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Plně vybavený byt na Praze 6 s bezproblémovým parkováním.

Pronajmu velmi dobře řešený světlý byt 2+ kk ve 2. patře s výtahem. Byt má předsíň, ze které se vchází do koupelny s WC, špíže a dvou oddělených dvacetimetrových pokojů. Pokoje jsou velmi světlé, protože má každý dvě velká plastová okna s pěkným výhledem. Dům se nachází ulici Na Petynce Praha 6 Střešovice -Břevnov. Parkování je bezproblémové - parkovací místa hned za domem. Byt je po částečné rekonstrukci, vymalovaný, plastová okna, nová kuchyň, nová manželská postel a rozvod elektřiny. Byt je plně vybavený včetně ledničky a pračky. Součástí bytu je spíž a sklep v suterénu domu. Vytápění dálkové. Možnost vysokorychlostního internetu. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Poplatky- 150/os/( odpad, úklid domu, osvětlení)+1000,- záloha elektřina+ 1650,- záloha voda a teplo, 200 plyn

V okolí bytu se nachází množství zeleně (park Kajetánka, Obora Hvězda, Ladronka, Břevnovský klášter....), koupaliště Petynka hned pár metrů od domu a kompletní občanská vybavenost.

Doprava

Autobusová zastávka Na Petynce 200m od domu. V blízkosti vjezd do strahovského tunelu,metro Hradčanská, Dejvická do 5 minut, Pražský Hrad 20 min pešky.

Byt je k dispozici od října 2018

I am renting out an apartment in Prague 6, Stresovice-Brevnov. The apartment is furnished, fully equipped and ready for use. It has 48 sq. meters.The apartment has 2 big (20sq meters) rooms with big windows so it's very bright there, new kitchen, bathroom, pantry. Also you can use balcony and cellar. The bus is in walking distance, 5 minutes for really slow walkers. Swimming pool Petynka is in the same street. Underground Hradcanska, Dejvicka are also in close distance. For parking there is possibility to park right behind the house without any problem. Prague castle is just 20 minutes by walk. The aparment is available from October

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434432
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.