Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyHoráčkova, Praha - Krč

Horáčkova, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 300 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmu pěkný, klidný a slunný 1+1, 35 m2 + 7m2 lodžie, 5 minut od metra Pankrác (Arkády Pankrác v těsné blízkosti). Byt se nachází v v 5.patře panelového dobře udržovaného domu po rekonstrukci (fasáda, zateplení, nový výtah, dálkový odečet tepla a vody).

Byt byl kompletně zrekonstruován v roce 2006 - zděná koupelna, vana, koupelnové skříňky, pračka, plovoucí podlahy (pokoj a kuchyň),dlažba (chodby a koupelna), plastová okna, žaluzie.

Vybavení - kuchyňská linka Ikea, plynový vařič, trouba, mikrovlnka, lednice (2015), pračka, vestavěné skříně v předsíni, kuchyňský stůl + židle, postel s matrací IKEA , křesílka + stoleček Ikea, regál na věci, pracovní stůl na počítač. K bytu přísluší komora v 8. patře.

Vysokorychlostní internet v ceně nájmu!

Nutné podmínky – nekuřáci, bez domácích mazlíčků

Nájemné 12 300 Kč, zálohy na poplatky 2500 Kč/měsíc pro jednoho a 3200 Kč pro dva lidi, kauce ve výši 14000 Kč při předání bytu. Byt je vhodný pro jednoho člověka nebo pro pár. Zeleň v blízkém okolí.

Byt je k dispozici téměř okamžitě (stávající podnájemník ho využívá již velmi málo a pokud se najde nový vhodný zájemce, je schopen byt v řádu dnů vyklidit)

Dlouhodobý pronájem vítán (aspoň rok je ok). Prosím napište do zprávy něco o sobě a také informaci, od kdy potřebujete bydlet. Ozvu se Vám. Prohlídky možné od 16.6.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434576
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.