Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 126 m² bez realitkyAnny Letenské, Praha - Vinohrady

Anny Letenské, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné38 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce84 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný, světlý a plně zrekonstruovaný byt v dispozici 3+1 na pražských Vinohradech. Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost - tram - 2 minuty chůze, metro - 3 minuty chůze, klidná ulice. Byt má celkovou plochu 126 m2 a nachází se ve 2. patře domu. Společné prostory domu jsou po rekonstrukci. V domě je nový výtah, nové elektro rozvody včetně domácích telefonů, nové výmalby, rekonstrukce společného dvora, nové stoupačky v celém domě, fasáda, aj. Byt je zařízen dle fotografií. Dřevěné parkety. Byt má prostornou vstupní halu, světlý a prostorný obývací pokoj s plochou TV, zařízenou šatnu, 2 ložnice, plně vybavenou kuchyňskou linku, pračku, dvě koupelny a dvě komory. V bytě je zavedený internet. Byt má vlastní plynový kotel. Byt je volný k nastěhování ihned.

I offer for rental a roomy, bright and fully renovated apartment in configuration 3 + 1 at Prague Vinohrady district. Excellent amenities and public transportation - tram 2 minutes walking, metro - 3 minutes walking. a quiet street. The apartment has a total area of 126 square meters and is located on the 2nd floor. Common house spaces are also fully renovated. House has a new lift, electrical network including intercom, and is newly painted. The apartment is partly furnished as visible at the attached photos and has wooden floors. The apartment consists of a spacious entrance hall, bright and spacious living room with flat TV, dressing room, 2 bedrooms, fully equipped kitchen, washing machine, two bathrooms and two chambers. There is an established internet connectivity. The apartment has its own gas boiler. The apartment is available for rental immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435587
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha126
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.