Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

V Háji, Praha - HolešoviceMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Dobrý den, dovoluji si nabídnout dlouhodobý pronájem slunného bytu 1+kk (30,5 m2) se sklepem (2,6 m2) v klidné části Holešovic na rohu ulic V Háji a Jankovcova. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží s výtahem v moderní novostavbě z roku 2016. Je částečně zařízený s dostatkem úložných prostor (kuchyňská linka, kombinovaná lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná a pečící trouba - velká vestavěná skříň v předsíni, pračka se sušičkou). V případě zájmu je možné dohodnout se stávajícím nájemníkem odkup dalšího vybavení bytu za částku 6.000 Kč / nebo dle dohody jen jeho část (TV stěna, garnýž se závěsy, jídelní stůl se skříňkou a 2 židlemi, 2 skříňky + malý stolek, koupelnová skříňka pod umyvadlo + samostatně stojící, lampa - viz fotografie. Skvělá lokalita v širším centru má kompletní občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost s docházkovou vzdáleností na zastávky tramvají Dělnická a Maniny. V blízkosti se nachází hned několik odpočinkových zón a parků. K bytu nenáleží vyhrazené parkovací stání, nicméně je možné parkovat na nevyhrazených stáních za vjezdovou bránou na dvoře domu nebo v jeho okolí (fialová zóna). Byt bude k dispozici od 1/11/2022. Nájemné 15.000 Kč/měs. + 2.500 Kč zúčtovatelná záloha na poplatky za služby (voda + elektřina + teplo + odvoz odpadu + údržba a provoz společných prostor domu). Další služby (internet/kabelová televize/telefon) je možné zřídit zvlášť dle vlastních preferencí. Vratná kauce 30.000 Kč. Pro více informací nebo dohodnutí prohlídky prosím pište na e-mail: bezvabyt@email.cz . Prosím jen přímí zájemci bez RK. Preferuji nekuřáky bez zvířat. Děkuji.

Hello, I offer a long-term lease of a nice one-room apartment (30.5 m2) with a cellar (2.6 m2) in a quiet district of Holešovice (V Háji street). The apartment is located on the 3rd floor with elevator in a modern building built in 2016. It is partially furnished with a lot of storage space (kitchen, combined fridge / freezer, vitroceramic hob, extractor hood, microwave and baking oven - large built-in wardrobe in the entry hall, washing machine / dryer). It is also possible to agree with the current tenant to buy additional equipment for 6.000 CZK / or only a part of it based on your individual agreement (TV stand set, table with 2 chairs, coffee tables, pelmet, 2 cabinets in bathroom). Great location near city centre with excellent transport accessibility (walking distance to tram stops Dělnická and Maniny). There are several relaxation zones and parks nearby. Non-reserved parking in the courtyard behind the entrance gate. The apartment will be available from 1/11/2022. Rent 15.000 CZK / month + 2.500 CZK utilities (water + electricity + heating + garbage removal + maintenance of common areas of the house). Other services (internet / cable TV / telephone) can be set up separately according to your preferences. Refundable deposit 30.000 CZK. Please e-mail bezvabyt@email.cz for more information or to arrange a viewing. I prefer non-smokers without pets. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu436857
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 11. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Plocha31
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDManiny
🚶 336 m (4 min)
PoštaPraha 74
🚶 763 m (9 min)
ObchodMini Market
🚶 312 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 485 m (6 min)
RestauraceRumika
🚶 191 m (2 min)
LékárnaVitapharma
🚶 451 m (5 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 625 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 584 m (7 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 210 m (3 min)
HřištěDěstské hřiště Sedmikráska
🚶 394 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.