Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyVřesovická, Praha - Zličín

Vřesovická, Praha - ZličínVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt 3 + kk v hezkém moderním prostředí úspěšného projektu Zličínské zahrady (www.zlicinskezahrady.cz) zkolaudovaného v roce 2008.

Lokalita se nachází v docházkové vzdálenosti (8 min.) od stanice metra Zličín a obchodními centry Metropole Zličín, IKEA, Globus, Tesco. Výhodou lokality je i snadná dostupnost letiště Václava Havla.

Byt je v 2. nadzemním podlaží, sestává se z prostorného obývacího pokoje (se vstupem na balkón 8,4m²) a kuchyňským koutem, další 2 ložnice jsou situovány východním směrem. Koupelna je vybavena podlahovým topením.

Součástí bytu je kuchyňská linka vyrobená na míru od firmy Sýkora a věstavěné skříně.

K bytu náleží sklep o vel. 2,6m² a podzemní garážové stání. Dále lze využít společné prostory - např. kočárkárnu, která je vybavena i držáky na kola.

Celý objekt je zabezpečen čipovými zámky a dále k objektu patří soukromé dětské hřiště.

Cena 15 000 + 4000 poplatky. Byt k dispozici od 1.4.2017

Kauce: 3 měsíční nájmy

Kontakt: 603 411 691, prosím v době 16:00 - 20:00 hod.!

We offer a nice 3+kk apartment in a modern environment of the Zlicinske zahrady project established in 2008 (www.zlicinskezahrady.cz).

The site is located within walking distance (8 min) from the Zlicin metro station and Metropole Zlicin, IKEA, Globus, and Tesco shopping centers. The residence is also within easy reach to the Vaclav Havel airport.

The apartment is situated on the second floor and consists of a spacious living room (with a 7.4 m2 balcony and an open kitchen) and 2 bedrooms located to the east. The bathroom is equipped with underfloor heating.

The rent also includes a 2.6 m2 cellar and a garage space. Furthermore, you can also take advantage of common areas – e.g. a store (pram) room, which is equipped with bike racks.

The entire facility is secured by keyless smart locks. Within the residential area there is also a private playground for children.

Deposit: 3 month’s rent

Contact: 603 411 691, please 4:00 - 8:00 pm!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441199
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.