Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyBellušova, Praha - Stodůlky

Bellušova, Praha - StodůlkyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce26 500 Kč


PRONÁJEM

Luxusní klimatizovaný 3+kk s lodžií, 90 m2

20.000 Kč/měsíc + poplatky

Prakticky a luxusně zrekonstruovaný a zařízený byt 90 m2 (z toho lodžie 7 m2 a sklep 2 m2) v 10. patře revitalizovaného panelového domu. V bytě provedena kompletní rekonstrukce elektřiny, TV rozvodů, vody, odpadů, zděné jádro, omítky, dřevěné plovoucí podlahy, bezpečnostní vstupní dveře (třída 3), luxusní obložkové dveře, plastová okna s žaluziemi. Klimatizace a TV zásuvky ve všech obytných místnostech, možnost připojení WIFI a kabelové TV. Všude vestavěná dizajnová LED světla. Celkově moderní, velmi světlý, stylově čistý a prostorný byt s velkým množstvím úložných prostor. Z obýváku panoramatický výhled na JV, z obou ložnic do rozlehlého vnitrobloku na SZ. Velký výtah k snadné přepravě kočárků, kol, nábytku atd. Dispozice viz plánek.

Metro B Luka a veškerá OV pět minut chůze. V rozlehlém vnitrobloku před domem několik sportovních a dětských hřišť, mateřských škol a dům dětí a mládeže. 3 min. pěšky od domu nová multifunkční sportovní hala (tenis, badminton, ping pong, posilovny, horolezecká stěna atd.). Zimní stadion 5 min. chůze. V pěší vzdálenosti centrální park s dvěma jezery a Prokopské a Dalejské údolí. Východisko cyklostezek směr Karlštejn, Okoř, Červený Újezd atd. Dálnice na Plzeň a Pražský okruh 3 min. autem. Letiště 15 min. autem nebo 35 min. MHD. Centrum (Můstek) 17 min. metrem.

Byt nabízí k dlouhodobému pronájmu přímý majitel (žádná provize) zájemcům, kteří chtějí krásné bydlení a umějí se k němu i přiměřeně chovat. Nájemné 20.000 Kč + poplatky cca 6.000 Kč (při 3 přihlášených osobách, pro víc osob o něco vyšší), elektroměr a UPC přihlásí nájemník na sebe. Vratná kauce přiměřená kvalitě a vybavení bytu 26.000 Kč.

Kontakt: dobry@seznam.cz, tel.: 608639114

Podrobný popis:

Vstup do bytu předsíní s šatní skříní, velkým botníkem a lavičkou. Vlevo dveře do komory s množstvím regálů a místem pro úklidové pomůcky. Přímo se pokračuje do prostorné haly s velkou vestavěnou šatní + prádelní skříní s posuvnými lacobelovými dveřmi. V hale domovní telefon a samostatné vstupy do všech dalších místností. Vlevo dvoje dveře do dvou pokojů. Jeden zařízený jako dětský pro dvě děti ve druhém je manželská postel. Proti vstupu do haly dveře do koupelny a na WC. V koupelně vana s širokým odkládacím okrajem, termoregulační baterií, sprchou a skleněnou sprchovou zástěnou, dvojumyvadlo s šuplíkovou skříňkou, velké zrcadlo zabudované do obkladů, římsa na odkládání toaletních potřeb. Naproti vestavěná pračka s velkou odkládací plochou, vedle ní lavička s kontejnerem na špinavé prádlo. Samostatné WC – geberit s bržděným sklápěním prkénka a odkládací římsou. V hale vpravo prosklené dveře do obýváku s kk. Dominantou tohoto prostoru je mohutný sloup obložený přírodním kamenem, který rozděluje místnost na obývací, kuchyňskou a jídelní část, aniž by příliš zakrýval průhledy, takže spolu s okny přes celou lodžiovou stěnu vytváří dojem velice prostorné a světlé místnosti. Ve stropě je zabudováno 6 samostatně ovládaných LED svítidel, která umožňují podle potřeby osvětlit kteroukoliv část prostoru s požadovanou intenzitou světla. V obýváku je pohodlná rozkládací sedačka s úložným prostorem ve tvaru U, na které se vyspí dvě osoby. Ta je doplněna konferenčním stolkem, TV stolkem a velkou komodou, vše v dizajnovém provedení sklo + vysoký bílý lesk. Ve stejném stylu je i veliký jídelní stůl se 6 židlemi a kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (lednička, mraznička, myčka, sklokeramická varná deska s el. troubou, digestoř, granitový dřez a volně stojící MW ).

Practically and luxuriously renovated and furnished apartment 90 m2 (including 7 m2 loggia and 2 m2 cellar) on the 10th floor of a revitalized panel house. The apartment has a complete reconstruction of electricity, TV, water, waste, brick core, plaster, wooden flooring, security entrance door (class 3), luxury lining doors, plastic windows with blinds. Air conditioning and TV sockets in all living rooms, WIFI and cable TV connection possible. Built-in design LED lights everywhere. Overall modern, very bright, stylishly clean and spacious apartment with plenty of storage space. From the living room panoramic view of the SE, from both bedrooms to the large courtyard on the NW. Large lift for easy transport of prams, bicycles, furniture, etc. Disposition see plan.

Metro B Luka and all services five minutes walk. In the large courtyard in front of the house several sports and children´s playgrounds, kindergartens and the house of children and youth. 2 min. walk a new multifunctional sports hall (tennis, badminton, ping pong, gym, climbing wall, etc.). Ice rink 5 min. walk. Within walking distance the central park with two lakes and the Prokop and Dalejské valleys. Starting point of the cycling paths in the direction of Karlštejn, Okoř, Červený Újezd ​​etc. Motorway to Plzeň and Prague ring road 3 min. by car. Airport 15 min. by car or 35 min. by public transport. Center (Mustek) 17 min. by metro.

The apartment is offered for long-term rent by the direct owner (no commission) to those who want to have a beautiful home and know how to behave appropriately. Rent 20,000 CZK + fees approx. 6.000 CZK (for 3 persons registered, for more people a little higher), electricity meter and UPC logger tenant. Refundable deposit appropriate to the quality and equipment of the apartment CZK 26.000.

Contact: dobry@seznam.cz, tel .: +420 608639114

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441407
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží10
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDAmforová
🚶 200 m (2 min)
PoštaPraha 54
🚶 731 m (9 min)
ObchodIceland
🚶 490 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚶 438 m (5 min)
RestauraceKitchen Story my way
🚶 591 m (7 min)
LékárnaLuka
🚶 455 m (5 min)
ŠkolaZŠ Trávníčkova
🚶 446 m (5 min)
Mateřská školaProfa kids Praha
🚶 480 m (6 min)
SportovištěReinders MMA
🚶 358 m (4 min)
Hřiště
🚶 85 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.