Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyVarnsdorfská, Praha - Střížkov

Varnsdorfská, Praha - StřížkovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby4 948 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k podnájmu útulnou družstevní garsoniéru (resp. 1 +k.k. oddělený dveřmi) o vel. 30 m2 ve družstevním panelovém domě ve 4. patře. K bytu patří komora, která je v jeho v těsné blízkosti a je opatřená kvalitním zámkem (možnost uschovat např. kolo, brusle, kočárek apod. ) a také lodžie o vel. 4 m2 z chodby domu, která je zasíťována. Bezpečnostní dveře do bytu. Okna v bytě jsou plastová + žaluzie.

Byt má koupelnu po rekonstrukci (obklady stěn, vana, umyvadlo, toaleta), v kuchyni proběhla částečná rekonstrukce kuchyňské linky. Dále kombinovaný sporák s troubou. V bytě je pračka i lednice. Dále rozkládací téměř nový gauč Ikea s matrací, židle, skříňky – sestava nábytku, jídelní rozkládací stůl, taburet, vysavač, botník a další drobné vybavení (obrázky v rámu, lampa, krabice Ikea, koše na odpadky, odkapávač nádobí, polička, kořenky…) Je položen nový koberec.

Internet – UPC v domě.

Jedná se o lokalitu sídliště Prosek, velmi příjemné prostředí, zeleň – Park Přátelství, dostupnost do centra – metro C – Střížkov či Prosek, veškeré nákupy – 2 x Billa – nákupní galerie, Penny, Lidl a další menší obchody všeho druhu, lékárny, pošta, Česká spořitelna, bowling v hotelu Duo, S&B Fitness centrum, lékaři – poliklinika Prosek – vše v místě.

Upozornění:

Sháním jen vážné zájemce o slušné a klidné bydlení, vhodné pro 1-2 osoby (ale možno i pár s malým dítětem) – cena služeb je nyní nastavena za 2 osoby, a k dlouhodobému podnájmu, myslí se roky, ne měsíce (byt bude volný jistě až 5 let). Očekávám slušné a seriózní jednání a také i já ho nabízím. Vždy jsem s podnájemci komunikovala a společně vždy po domluvě, jsme byt udržovali čistý a bez závad, v čemž bych ráda pokračovala. Nekuřáci a zájemci bez psa a kočky mají přednost. Byt je v družstevním domě, tudíž i dodržování domovního řádu a udržování čistoty v domě se též očekává. Předseda bytového družstva a ostatní družstevníci na klid a čistotu v domě a kolem domu velmi dbají!!!

Vyžaduji 20.000, - jako vratnou kauci – po předchozí velmi špatné zkušenosti s nájemnicí, nicméně je možná i další domluva po osobním setkání a jednání. Na další dotazy ráda odpovím. Jsem komunikativní. Volné cca první týden v lednu 2023. Prohlídku bytu pro vážné zájemce po domluvě umožním neprodleně.

V odpovědi na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka a zda kouříte). Děkuji moc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444265
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNovoborská
🚶 262 m (3 min)
PoštaPraha 9
🚶 578 m (7 min)
ObchodPENNY
🚶 195 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 482 m (6 min)
RestauraceGusto Giusto
🚶 266 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 249 m (3 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 237 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 336 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 859 m (4 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.