Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyOlšanská, Praha - Žižkov

Olšanská, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby2 139 Kč


Pronajmu úplně nový, pěkný, světlý atelier-jiný nebytový prostor o velikosti 1+kk, 35 m2, který je uzpůsoben k bydlení. Nachází se v 5.NP, v novostavbě luxusní residence Garden Towers na Žižkově. Olšanská ulice je již stranou, za stromy.

Pronájem jen firmě, plátci DPH. Možno využívat k bydlení, přespání + jako kancelář, spíše raději bez většího pohybu návštěvníků. Po vzájemné dohodě možné zapsat i jako sídlo společnosti.

K ateliéru náleží velký sklep o velikosti 4,5 m2, který je hned naproti na chodbě. Je možné si také pronajmout v 1PP garážové stání. Ateliér je vybaven kvalitními a nadstandartními materiály. Má kvalitní dlažbu, dřevěné třívrstvé podlahy, hliníková francouzská okna s tepelně izolačním trojsklem, skleněné zábradlí, bezpečnostní vchodové dveře, videotelefon, bezpečnostní zařízení. V současné době se bude na míru zhotovovat kompletně zařízená kuchyňka a v chodbě vestavěná šatní skříň. Dle vzájemné dohody by bylo možné nechat zhotovit vestavěnou skříň s kvalitní sklápěcí postelí.

Rezidence Garden Towers poskytuje bezpečnost a pohodlí. Má vlastní non-stop recepci s recepčními službami v českém a anglickém jazyce, s přebíráním poštovních zásilek a balíků, objednávání služeb atd. ( již zahrnuto v poplatcích). V suterénu je také parkoviště pro návštěvy. V přízemí jsou připraveny komerční prostory určené pro restauraci, kavárnu a supermarket. Dům má uzavřenou velkou střešní terasu s odpočinkovými zónami určenou pouze pro jeho obyvatele.

Jde o nízkoenergetickou stavbu – energetický štítek B.

Lokalita nabízí skvělou dopravní dostupnost. Zastávka tramvaje je přímo u domu a do centra je to jen několik minut. Metro Flora a Želivského v docházkové vzdálenosti. V blízkosti jsou parky a skvělá občanská vybavenost.

Pronájem od majitele-společnosti, bez provize. Preferuji dlouhodobý pronájem, nekuřácký a bez zvířat.

Nájem 10.900,- Kč + DPH 21% za měsíc + 2.139 Kč poplatky-záloha (včetně topení a teplé vody) + převod elektrické energie na nájemce (cca 600 Kč), kauce 2 měsíční nájmy bez poplatků. V ateliéru není možné si nahlásit trvalé bydliště. Není možné ani vystavit doklad o zajištění ubytování pro cizince. K pronájmu ateliéru je možné si ještě pronajmout garážové stání v 1PP za 1.600,- Kč +DPH 21% (není podmínkou).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445393
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.