Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyKomořanská, Praha - Modřany

Rezervováno
Komořanská, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně zařízený velký byt 2+kk (64m2) ve 3. podlaží (s výtahem) novostavby z roku 2009. Světlý byt atypické dispozice (místnosti mají nepravidelný tvar) je orientován na západ/severozápad s výhledem do parku a na Vltavu. Pokoje jsou neprůchozí, z ložnice vedou dveře na balkón a k bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání ve společné garáži v přízemí domu.

V bytě je moderní kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (indukční varná deska, trouba, mikrovlnka) a praktickým uspořádáním pro každodenní vaření. Prostorná skříň na míru dělí prostor ložnice na spací a pracovní/dětskou zónu a zároveň zajišťuje nepřímé osvětlení obou prostorů vestavěnými svítidly s možností dálkového ovládání. Koupelna s vanou a samostatná toaleta s umyvadlem jsou vybaveny skříňkami na míru a výsuvným košem na prádlo. V předsíni je umístěn rozměrný botník.

V předsíni, koupelně a na toaletě je dlažba, v obytných místnostech je plovoucí podlaha. Vytápění, stejně jako rozvod teplé vody, je centrální z kotelny umístěné v komplexu. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi.

V těsné blízkosti (do 5 minut pěšky) je veškerá občanská vybavenost (supermarket, škola, školka, kino, několik restaurací, knihovna). Další obchody, banky a Modřanská poliklinika jsou o dvě zastávky tramvaje dál. Dvě minuty od domu jsou zastávky MHD (tram, bus, vlak, přívoz) s dobrou dostupností centra Prahy (15-20 minut). Metro B je dosažitelné za 15 minut tramvají, metro C za 20 minut autobusem.

Ulice před domem se přímo napojuje na povltavskou cyklostezku (kolo, brusle, procházky z kočárkem) a nedaleko je i možnost dalšího sportovního vyžití (tenis, baminton, florbal, golf, půjčovna člunů atd.). Od domu je to jen pár kroků do přírody (povltavské tůně, Modřanská rokle, Lhotecký háj).

Měsíční nájemné je 12 000 Kč plus vyúčtovatelné poplatky, které jsou 5000 Kč. Požadujeme vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájemných. Veškeré dotazy rádi zodpovíme. Nemáme zájem o kontakt realitních kanceláří, hledáme soukromého nájemníka. Pošlete, prosím, zprávu s kontaktem na Vás, ozveme se Vám zpět.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445940
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.