Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 6507 m² bez realitkyStožice - Křepice u Vodňan, Jihočeský kraj

Stožice - Křepice u Vodňan, Jihočeský kraj
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímí majitelé nabízí k prodeji krásný stavební pozemek v malebné oblasti Jižních Čech. Jedná se o jižně orientovaný pozemek, polosamota v obci Libějovické Svobodné Hory, nachází se v mírném svahu s krásnými výhledy na Šumavu. Stavební pozemek o výměře 2638 m2 se skládá se dvou celků: rozlehlá zahrada a zastavěná část, kde se nachází rodinný vesnický dům Libějovické Svobodné Hory č.p 15. Stavba je v horším stavu, vhodná k rekonstrukci nebo demolici. Příjezd po asfaltové silnici s parkováním. Zasíťováno (el. přípojka, vodovodní řad). Další část tvoří louka náležící k pozemku o rozloze 3869 m2.

Jedná se o malebné místo vhodné k trvalému bydlení i rekreaci. Okolí je známá sadařská oblast, Šumavské podhůří, louky lesy, cyklostezky, koupání. Vlastní zahrada nabízí již vzrostlé stromy (ořešák, třešně, líska, hruška, švestky). Skvělá dopravní dostupnost do Vodňan (cca 5 km) v dojezdové vzdálenosti Písek, České Budějovice, Strakonice, Prachatice. Krásné, klidné místo. RK prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446272
VlastnictvíOsobní
Plocha 6 507

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.