Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyDvacátého osmého pluku, Praha - Vršovice

Dvacátého osmého pluku, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný byt 1+kk v cihlové zástavbě v ulici 28. Pluku, Praha 10 – Vršovice. Slunný byt o rozloze 32 m2, umístěný ve 3. NP s výtahem, částečně zařízený, má novou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (lednička, myčka, trouba, sklokeramická deska, digestoř). V koupelně je umyvadlo, sprchový kout, WC a přípojka na pračku.

Byt se nachází v malebné městské části Vršovice s veškerou občanskou vybaveností. Je obklopen vilovou čtvrtí a staršími bytovými domy, příjemnými hospůdkami, kavárnami a menšími obchody. V blízkosti je také obchodní centrum Eden či Vinohradská nemocnice. Byt samotný je velmi příjemný, světlý, moderně zrekonstruovaný, v obytné místnosti je parketová podlaha. Díky své poloze si dům udržuje příjemnou stabilní teplotu.

Ideální pro jednotlivce nebo mladý pár, který se k bytu bude slušně a ohleduplně chovat. Odměnou mu za to bude příjemné útulné bydlení. Prosím, pouze pro zájemce nekuřáky, s bezproblémovou reputací a bez domácích mazlíčků.

Poznámka k ceně: 10 000,- Kč nájem + 2 900,- Kč poplatky spojené s užíváním bytu + el. energie (dle spotřeby, cca 500 Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446812
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.