Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1455 m² bez realitkyLazníky - Lazníky, Olomoucký kraj

Rezervováno
Lazníky - Lazníky, Olomoucký kraj
Cena392 850 Kč

Tato nemovitost již od 1 666 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízíme pozemek o výměře 3955 m2, který je v současné době připraven na rozdělení na dva pozemky o výměře 2500 m2 a 1455 m2. V případě zájmu o jinou část pozemku lze po dohodě nemovitost rozdělit žádaným způsobem. Při koupi části pozemku je cena 270Kč/m2. Pozemek se nachází v okrajové části obce Lazníky. Dle nového Územního plánu obce Lazníky je pozemek určený pro stavbu rodinných domů. Veškeré sítě jsou v dosahu 50m od pozemku. Sloup elektrického vedení stojí přímo na hranici pozemku. Pozemek je přístupný přímo ze silnice III. třídy. V obci se nachází školka a škola do 5. třídy, hostinec, obchod, kulturní dům, dětské a fotbalové hřiště.

Ideální prostředí pro relaxační a sportovní vyžití.

Velmi pěkné a klidné bydlení s výbornou dostupností do Přerova, Olomouce a Lipníku nad Bečvou. Na pozemku byl zpracován návrh možného zastavění, po domluvě je možné zpracování podrobnějšího projektu se zvýhodněnou cenou (studie RD, stavební povolení, prováděcí projekt)

Nabídka bez RK, přímo od majitele.

Územní plán obce Lazníky ke stažení:

http://www.prerov.eu/cs/magistrat/rozvoj-mesta/uzemni-planovani/uzemni-plany-ostatnich-obci-orp-prerov/uzemni-plan-obce-lazniky.html

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449703
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 455

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.