Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyRuská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Ruská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné14 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem bytu 2+KK, 65 m2

Ruská ulice, Praha 10 – Vinohrady

Nabízím k pronájmu pěkný světlý byt 2+KK s balkonem o celkové výměře 65m2 + balkon, v novostavbě v Ruské ulici, v Praze 10 - Vinohradech.

Byt se nachází ve 3. patře 12 let staré novostavby s výtahem. Byt prošel celkovou modernizací. Součástí obývacího pokoje je kuchyňská linka a také propojení s prostorem o velikosti 8m2, který může sloužit jako pracovna nebo další prostor pro spaní návštěv. K dispozici je moderní kuchyňská linka, včetně spotřebičů (lednice, myčka, indukční varná deska, horkovzdušná trouba). Ložnice je samostatný pokoj přístupný z předsíně. V koupelně se nachází vana, pračka. V koupelně je také vlastní kotel na teplou vodu a vytápění, které si můžete regulovat sami. WC je samostatné. V předsíni je pět velkých vestavěných skříní. K bytu náleží krytý balkon přístupný z obývacího pokoje a komora na patře. Všechna okna mají předokenní žaluzie.

Byt je k pronájmu bez nábytku, dle dohody lze za příplatek přenechat některé vybavení (postel, stůl, sedačka atp). Výborná dostupnost do centra, v okolí veškerá občanská vybavenost. Parkování před domem (bez parkovacích zón), případně je možné zajistit pronájem garážového stání přímo v domě.

Měsíční nájem 14.800 Kč + poplatky cca 2.500 Kč + energie. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Upřednostním kontakt se zájemci o dlouhodobý pronájem.

Byt je k dispozici od 1. prosince 2016.

Kontakt: 737 301 285

FLAT FOR RENT 2+KK, 65 m2

Ruská street, Prague 10 – Vinohrady

Offering a nice sunny apartment 2+KK, 65sqm with balcony in Ruská street, Prague 10-Vinohrady.

The apartment is located on the 3rd floor of 12 year old building with an elevator. The apartment has been recently renovated. There is a living room with a kitchen connected to an additional space of 8sqm which can serve as a study corner or sleeping space for visits. The kitchen is fully equipped with appliances (fridge, dishwasher, induction hob and oven). The bedroom is a separate room accessible from the hallway. The bathroom is equipped with bathtub and washing machine. The bathroom has also its own boiler for hot water and heating for your own regulation. The toilet is separate. In the hallway there are five fully fitted large wardrobes. The apartment has a covered balcony accessible from the living room and storage room. All windows have external blinds.

The apartment is for rent without furniture, possible to leave some furniture at extra cost (bed, table, sofa etc.) The flat has an excellent access to the city centre, close to all amenities. Parking on the street (free parking zone) or there is possibility to arrange for renting a car parking space in the building.

Monthly rent CZK 14.800 + utilities CZK 2.500 + electricity and gas. Deposit of two month´s rent. Prefer contact with tenant interested in long-term lease.

Flat is available from 1st December 2016.

If you are interested please contact me on telephone no. 737 301 285

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450069
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.