Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPertoldova, Praha - Modřany

Pertoldova, Praha - ModřanyMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Moderní a útulný byt 2+kk v panelové budově na 1. podlaží s velmi dobrým stavem nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo pár. Nemovitost o celkové ploše 47 m2 je nevybavená, což umožňuje novým nájemníkům přizpůsobit si interiér dle vlastních představ.

Byt se nachází v klidné lokalitě s možností parkování ,veškerá občanská vybavenost,poliklinika,díky své blízkosti k veřejné dopravě je snadné se dostat do centra města či na okolní nákupní střediska. V bytě není výtah ani bezbariérový přístup, což by mohlo být důležité pro zájemce s omezenou pohyblivostí.

Pro milovníky venkovního posezení je k dispozici lodžie. Sklepní prostory jsou součástí nabídky.

Pokud hledáte útulné bydlení v klidné části města, kde si můžete vytvořit svůj vlastní domov, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy a domluvte si prohlídku této zajímavé nabídky.

Modern and cozy 2+kk apartment in a panel building on the 1st floor in very good condition offers comfortable living for individuals or couples. The property with a total area of 47 m2 is unfurnished, allowing new tenants to customize the interior according to their own preferences.

The apartment is located in a quiet area without parking or a garage, but due to its proximity to public transportation, it is easy to reach the city center or nearby shopping centers. There is no elevator or barrier-free access in the apartment, which could be important for applicants with limited mobility.

For outdoor seating enthusiasts, there is a balcony, terrace, or loggia available. Basement spaces are not included in the offer.

If you are looking for a cozy home in a quiet part of the city where you can create your own home, do not hesitate to contact me via messages and arrange a viewing of this interesting offer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu835476
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha47
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 196 m (2 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 183 m (3 min)
ObchodMini Market
🚶 119 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 315 m (4 min)
RestauraceOtava
🚶 129 m (2 min)
LékárnaMagistra Lékárna U polikliniky
🚘 1 366 m (4 min)
ŠkolaDDM Monet
🚶 295 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Urbánkova
🚶 273 m (3 min)
SportovištěSpartak Modřany
🚶 703 m (8 min)
Hřiště
🚶 185 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.