Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkynáměstí Doktora Václava Holého, Praha - Libeň

náměstí Doktora Václava Holého, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý, zrekonstruovaný byt cca 2 minuty pěšky od metra Palmovka. Byt je plně zařízen: zcela vybavená kuchyňská linka včetně lednice, trouby, toasteru, rychlovarné konvice a nádobí. Byt je vybaven nábytkem ( televize, manželská postel, rozkládací pohovka, skříň volně stojící v ložnici a skříň vestavěná v předsíni, jídelní stůl a židle. Vše viz foto v bytě zůstává. Byt je vhodný i na střednědobý pronájem ( min 3 měsíce). Výhled z balkonu je do vnitrobloku se zahrádkou.V poplatcích ve výši 2.000,- Kč nejsou zahrnuty energie. Smlouvu s dodavateli energií uzavírají přímo budoucí nájemníci. Požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájmů. Byt je k dispozici ihned.

I offer to rent a bright, renovated apartment about 2 minutes walk from Palmovka metro. The apartment is fully furnished: fully equipped kitchen including refrigerator, oven, toaster, electric kettle and dishes. The apartment is equipped with furniture (TV, double bed, sofa bed, free-standing cabinet in the bedroom and wardrobe built in the hallway, dining table and chairs.) The apartment is suitable for medium-term rent (minimum 3 months). From the balcony is in the courtyard with a garden.In the fees of 2.000, - CZK are not included energy.The contract with energy suppliers is concluded directly by future tenants.We require a deposit of one monthly rents.The apartment is available from January 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451200
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.