Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyBöhmova, Praha - Stodůlky

Böhmova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím byt 2+1 (45 m2) v pěkné části sídliště Lužiny, cca 7 minut chůze od metra Lužiny. Byt je nadstandardně vybaven novým nábytkem i spotřebiči, po rekonstrukci. Vhodný například pro mladý pár.

V současné době v bytě bydlí přes rok nájemnící, kteří se stěhují na konci února mimo Prahu. Majitel je dlouhodobě v zahraničí. Nájem by tedy byl od 1.3.2018 zatím do konce roku, s pravděpodobným prodloužením (pro případ, že by jsme se rozhodli již vrátit, což ale spíš nepředpokládám). Prohlídku domluvíme se současnými nájemci.

Z důvodu jednoduchosti zařizování bych nechal ideálně komplet fixní platbu nájmu + všech poplatků (voda, elekřina,..) včetně rychlého internetu (optické přip. Centrio) na 16500 (tzn. 16500, nic dalšího). S tím že elektřina do 800/měs. je v ceně (to by mělo bohatě stačit, standartní platba je pod 500), nad by byl doplatek rozdílu.

V případě zájmu mi prosím zašlete zprávu s emailem/telefonem, nějaké info o sobě, jestli by bylo stěhování přesně k datu začátku nájmu atd., ozvu se.

Info o bytu:

Byt se nachází v sedmém patře panelového domu, taktéž po rekonstrukci a zateplení, je orientován na východ. Pár minut pěšky je nákupní centrum (Billa, pošta, fitness, DM, Lidl) a sportovní hala. Přímo před domem se nachází centrální park a vstup do Prokopského údolí, což jsou ideální místa na procházky se psem, běhaní, brusle atd. Před domem je parkoviště, kde nebývá problém zaparkovat v kteroukoliv denní dobu.

V předsíni je velká vestavěná skříň se zrcadlem, do které se ze zkušenosti vejde komplet oblečení pro dva a spousta dalších věcí. Koupelna je po rekonstrukci,se sprchovým koutem, dvěma skříňkami a vyhřívanou podlahou.

V ložnici se nachází manželská postel (180cm, kvalitní matrace, úložný prostor) a kancelářský stůl + otočná nastavitelná židle. V kuchyni je elektrický sporák, chladnička/mrazák, nová pračka se sušičkou a kombinovaná trouba (horký vzduch, mikrovlny, gril, crisp pečení). V obývacím pokoji je velký pohodlný gauč, po rozložení vhodný i na spaní, třeba pro návštěvy. Stůl s nastavitelnou výškou i šířkou, který dobře slouží jako konferenční/jídelní/notebookový. Dále další stůl, židle, skříňka, obývací stěna a televize LG (Full HD Smart LED TV, 120 cm).

Pro případné sportovní nadšence je v chodbě k dispozici hrazda na shyby, s možností zavěšení TRX.

V bytě je k dispozici rychlý internet – optické připojení Centrio.

V bytě se nekouří.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451892
Dispozice2+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.