Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNad Přehradou, Praha - Horní Měcholupy

Nad Přehradou, Praha - Horní MěcholupyVybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní, slunný byt v novostavbě Nad přehradou (FINEP). Byt se nachází na 5. patře s nádherným výhledem. Plocha bytu je 52,7 m2 navíc s podzemním garážovým stáním. Orientace bytu je na západ. Byt je plně vybaven.

Obývací pokoj spolu s moderním kuchyňským koutem má v sobě zabudovanou lednici s mrazákem, troubu, sklokeramickou desku a mikrovlnku. Útulný obývací pokoj má roztahovací sedací soupravu s úložným prostorem, konferenční stůl, skříně a nádhernou knihovnu. Ložnice má vestavěnou skříň, postel a pracovní koutek se stolem a kancelářskou židlí. Koupelna s vanou a WC má pračku. A nakonec balkon (5,4 m2) se stolem a křesílky pro poklidné posezení.

K dispozici je taky kočárkárna, kde si můžete odložit kolo a zmiňované parkovací stání se nachází v podzemní garáži.

SUPER VÝHODNÍ NABÍDKA pro rychlí rozhodovače a pravidelní plátce nájemného :) Kdo za sebou bude pravidelně platit 12 splátek nájemného + služby, 13ta splátka bude odpuštěna, t.j. nájemné se Vám hezky poníží.

PROSÍM, REALITKY NEKONTAKTUJTE NÁS A BEZ DOVOLENÍ NENABÍZEJTE NÁŠ BYT!

Praha 10 - Hostivař je poklidnou a zároveň dostatečně vybavenou lokalitou z pohledu občanské vybavenosti. Místo, které spojuje přírodní plochy s vymoženostmi velkoměsta s tím, že obojí máte téměř na dosah ruky. Mateřské a základní školy (150 m), supermarkety (Billa, Lidl a Albert - 600 až 800 m; OC Hostivař anebo OC Chodov do 10 min. autem), policejní služebnu, poštu, bankomaty, lékaře a lékárny nebo restaurace všeho druhu. Každý milovník sportu a přírody si přijde na své, protože byt se nachází 200 m od přírodního parku Hostivař s vodní nádrží a koupalištěm, beach volejbalem a lanovým centrem. V okolí se nachází také golfové hřiště a oblíbený areál Jedenáctka (sportovní hala, plavecký bazén a wellness centrum). Zastávka MHD (Livornská) je vzdálená pouhých 150 m. Za 10 min. můžete být na metre Háje (C-červené) nebo na metre Skalka (A-zelené). Anebo dáte přednost Nádraží Hostivař a Horní Měcholupy (2-3 km) anebo bez zácp se autem přesunete na výpadovku na Brno (D1, 7km).

Byt vhodný pro aktivní páry, sportovce a milovníky přírody. Nepreferujeme vlastníky zvířat a kuřáky.

K dispozici od 26.2.2017.

Nájem 14 900 Kč + energie a služby (včetně internetu a garážového stání) 2 900 Kč.

We rent a modern, sunny apartment in a new building project Nad Přehradou (FINEP). The apartment is located on the 5th floor with spectacular views. Flat area is 52.7 square meters. The apartment has in addition the underground garage. An orientation of the apartment is on the west. The apartment is fully equipped.

A living room with a modern kitchen has a built-in fridge freezer, oven, ceramic hob and microwave. The cozy living room has a fold-out sofa with storage space, coffee table, cupboards and a wonderful library. The bedroom has a built-in wardrobe, a bed and a work area with a desk and office chair. A bathroom with tub and toilet has a washing machine. Finally, balcony (5.4 square meters) with table and chairs for comfortable sitting.

There is also a mutual room near the parking place, where you can leave your bike and an above-mentioned parking space is located in the underground garage.

ATTENTION TO SUPER OFFER! For those who will pay regularly a rental fee+service fee 12 months in a row, 13th payment will be for free, thus the rent will become more than attractively lower :)

Prague 10 - Hostivař is a peaceful and sufficiently equipped site in terms of amenities. A place that combines natural areas with the conveniences of the city that both you have close at your hand. Nursery and primary schools (150 m), supermarkets (Billa, Lidl and Albert - 600-800 m; or OC Hostivar Chodov 10 min. of drive), police station, post office, doctors and pharmacies and restaurants of all kinds. Every sports and nature lovers will love it, because the apartment is located 200 m from the natural park Hostivar with a lake /damn/ and a swimming sandy beach, beach volleyball and a rope center. In the vicinity there is also a golf course and a popular resort Jedenáctka (sports hall, swimming pool and wellness center). Bus stop (Livornská) is just 150 m. In 10 min. you can be at the metro station Haje (C-red) or to metro station Skalka (A-green). Or maybe you prefer the train station Hostivař and Horní Měcholupy (2-3 km) or without traffic jam to move with your car to the highway in direction to Brno (D1, 7km).

The apartment is suitable for active couples, sportsmen and nature lovers. We do not prefer owners of pets and smokers.

Available from 2/26/2017.

Rent 14 900 CZK + energy and services (including internet and parking garage) 2900 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451927
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.