Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNárodní obrany, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Národní obrany, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme k pronájmu podkrovní byt dispozičně odpovídající 2+kk v 6. patře cihlového domu s výtahem. Byt je mezonetového typu, tj. je rozdělen na horní a dolní část. V dolní části je předsíň, koupelna, kuchyně a obývák. V horní části je prostor pro spaní, pracovna a prostorná terasa. Byt je plně vybaven přesně dle fotografií: kuchyňská linka se spotřebiči (sklokeramická deska, elektrická trouba, myčka, mikrovlnka, lednice s mrazáčkem), pračka, sedací souprava, beanbag, vestavěné poličky a zdrcadlová skříň, matrace na spaní, vlastní plynový kotel pro ohřev teplé vody a vytápění.

5 min pěšky na metro A ”Dejvická” a zastávky tramvají a autobusů ”Dejvická/ Vítězné náměstí/ Lotyšská". Veškerá občanská vybavenost v pěší vzdálenosti.

Nájem 12.000 Kč, domovní poplatky (vč. vody) 1.500 Kč (za 1 osobu, 2000 Kč za 2 osoby). Elektřina a plyn cca 1.200 Kč měsíčně – budou přepsány na nájemníky. Vratná kauce 20.000 Kč splatná při podpisu smlouvy před předáním bytu. K dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452687
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.