Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 48 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Horní Měcholupy

Hornoměcholupská, Praha - Horní MěcholupyMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený ateliér v novostavbě (z roku 2016) 1+kk s velkou zasklenou lodžií v Praze 10 (Praha 15), Horní Měcholupy, v ulici Hornoměcholupská. Byt o velikosti 40 m2 s velkou a prostornou lodžií 8 m2 se nachází v devátém patře dvanácti podlažního cihlového domu se dvěma výtahy s krásným rozhledem do okolí. Byt je kompletně zařízen viz přiložené foto (po domluvě je při dlouhodobém pronájmu možné některý nábytek odstranit). Byt je vybaven novou a moderní kuchyňskou linkou značky Hanák.

V pokoji se nachází manželské dvoulůžko, sedačka, dvě křesla, obývací stěna, velký prosklený konferenční stolek (ještě není na fotografii), velká dvouřadá komoda. V koupelně se nachází moderní sprchový kout, WC je oddělené dveřmi, a dále inteligentní pračka až na 7kg prádla. Byt je již opatřen světly viz jedna z fotografií. Dům se nachází na klidném okraji Horních Měcholup, v blízkosti přírodní rezervace Hostivař. Dům má velmi dobrou dopravní dostupnost, přímo před domem se nachází zastávka MHD (Janovská), autobusy z této zastávky (autobusy č. 183, 175, 154) jezdí na metro Háje 7 min. Bezproblémové parkování v blízkosti domu. V blízkosti domu je plná občanská vybavenost- v bezprostřední blízkosti Kaufland a na něj navazující OC Retail Park s dalšími obchody (3 min. pěšky) či Albert (8 min. pěšky). 2 zastávky MHD či 10 min. pěšky od domu se nachází vlakové nádraží Horní Měcholupy. Byt je vhodný pro 2 osoby, bez zvířat. K dispozici okamžitě. Po domluvě je možné za příplatek zařídit garážové stání v uzavřeném suterénu budovy. Byt se nachází v rychle se rozvíjející klidné lokalitě s možnostmi mnoha výletů, a zároveň se může pochlubit svou dobrou dostupností do centra Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455072
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
Podlaží9
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Lodžie

V okolí nemovitosti najdete

MHDJanovská
🚶 51 m (1 min)
PoštaPraha 111
🚶 721 m (9 min)
Obchod
🚶 328 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 533 m (6 min)
RestauraceHospůdka Parma
🚶 452 m (5 min)
LékárnaLékárna Janovská
🚶 236 m (3 min)
ŠkolaZŠ Veronské náměstí
🚶 383 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Parmská
🚶 392 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 371 m (3 min)
Hřiště
🚶 319 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.