Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 85 m² bez realitkyBratislavská, Praha - Hostivař

Bratislavská, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce49 995 Kč


Nabízím nájem prostorného, slunného 3kk 85 m² na P10 Hostivař, v ul. Bratislavská, novostavba Slunečný vršek z roku 2007 s menší terasou 5,63 m2 s krásným výhledem do zeleně a navíc i s balkónem. Plně zařízený byt se nachází v posledním 6. patře novostavby v bezprostřední blízkosti Hostivařského lesoparku. V ceně nájmu navíc hlídané garážové stání s ostrahou. Vyhledávaná, žádaná lokalita. Přímo u Hostivařského lesoparku. MHD 3 min pěšky k autobusové zastávce, 10 min autobusem na metro Skalka nebo Opatov, 15 min autem do centra. Byt disponuje koupelnou s vanou, kuchyňskou linkou, myčkou, el. Troubou, nábytkem, WC samostatně. Dům je zabezpečen přístupem na čipové karty a ostrahou. Perfektní občanská vybavenost v bezprostředním okolí: restaurace, Albert, lékárna, OC Chodov, školy, školky, kadeřnictví, sportoviště, posilovna atd. Na podlaze plovoucí podlaha a dlažba. Elektrická energie za spotřebiče se převádí na nájemce. K pronájmu POUZE nekuřákům, bez zvířat. Volné od ledna 2017. Preferujeme dlouhodobější nájem (minimálně na rok). Kauce- 2x nájem. Cizinci – OK. K nájmu se připočítávají zálohy na služby cca 5 800 Kč vč. Elektřiny, ostrahy, topení, atd.

Prohlídka po dohodě. Flexibilní jednání. Pronájem objektu bude realizován bez účasti RK, a tak nebudou žádné poplatky RK. Právní servis zajistí pronajímatel.

I offer sublease of a sunny 2-bedroom apartment with size of 85 sqm in a calm locality Hostivar (residence Sunny Hill), street Bratislavska in a new building from the year 2007. Apartment is located on the rooftop and 6th floor and it has a small terrace with great view into a park. It also has another balcony. The apartment is fully furnished. It is located right next to a huge park with a lake. A nonstop guarded parking place in a garage is included in the rent. 10 min by bus to subway and 15 minutes by car to the city center. Apartment has bathroom with a bath, kitchen with a dishwasher, oven and fridge, sofa, beds, closet, etc. The whole house is secured by an access system, CCTV and a 24-hour security guard patrolling around the building. All civic amenities are available nearby the building: Shopping Center Chodov, Fitness, Huge Park, Schools, Kindergartens, Supermarket, Restaurants, wineshop, hair dresser, etc. We are flexible but we don’t want smokers and pets. Security deposit 2 rents plus utilities. Utilities and services not included in the rent approx. 5,800 CZK per month. Lessor will provide legal service. The lease will be executed without participation of a realtor therefore no additional fees. Email me for a visit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455984
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.