Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyWinklerova, Praha - Dubeč

Winklerova, Praha - DubečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 990 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím přímému solventnímu zájemci k pronájmu IHNED VOLNÝ nezařízený byt 3 + kk, o velikosti 79 m2, s velkým rohovým balkónem v lokalitě DUBEČ, Winklerova ul. Byt je v OV se nachází ve 3. patře novostavby bez výtahu. Atraktivní

a velmi dobře řešený byt, splňující veškeré požadavky na současné moderní bydlení, poskytuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (29 m2)-nový sporák s el.troubou, dva neprůchozí pokoje (2 x 12 m2), z nichž jeden je s přístupem na prostorný rohový balkón (11 m2). K dispozici je dále koupelna s vanou, samostatné WC a komora o velikosti 1,5 m2, která je umístěna v bytě. Byt je částečně nezařízený kuchjyňskou linkou s kombinovaným sporákem, dřezem s vodou, lednicí s mrazákem, a bez pračky.V chodbě se nachází pouze prostorná skříň (viz. foto chodba) a v komůrce poličky. Kuchyň

s kuchyňskou linkou, včetně ledničky, koupelna a záchod. V interiéru jsou použity kvalitní materiály (laminátová podlaha, dlažba, vypínače, stmívače značky Legrand, u dveří dřevěné obložky, prosklené dveře a kuchyňská linka. Byt má vlastní plynový kotel na vytápění s automatickým a časovým nastavením. Bytový komplex se nachází v klidné lokalitě, kousek od dubečského rybníku a lesoparku. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, TESCO supermarket a 5 min. vzdálený Europark park Štěrboholy nákupní zóna). Lokalita s velmi dobrou dostupností MHD na metro Skalka, Černý Most a Háje. Náklady spojené s užíváním tohoto bytu jsou pouze 3.500,-Kč/měs pro 2-3 osoby. Byt má vlastní parkovací stání a kočárkárnu. Dům z roku 2007 je udržovaný, v dobrém technickém stavu. Byt je k nastěhování ihned. CENA:

14 490,-Kč včetně poplatků (10 990,-Kč+ 3 500,-Kč poplatky.Při podpisu nájemní smlouvy se platí přímému majiteli 2x zúčtovatelná kauce ve výši nájmu + 1 x nájem.V ceně je rovněž profesionální sepis nájemní smlouvy dle nového občanského zákoníku. Realitní kanceláře nevolejte, spolupráci neakceptuji. Velmi vhodné pro zájemce pracující v lokalitě Dubeč, Uhříněves. Pronajímatel hledá dlouhodobé nájemce, akceptuje rodinu s nezl.dítětem nebo páry ve věku přes 30-roků, neakceptuje studenty ani cizince. Pronajímatel žádá zájemce o nahlédnutí do mapy k upřesněsní lokality bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457458
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.